Visszaadni, amit kaptál

Hogyan lehetnek a BradoLife termékei segítségedre az idős családtagok gondozásában

Az idősek gondozása egy olyan megoldandó helyzet, amivel minden családban szembesülnek egy bizonyos ponton, a fiatalabb generáció tagjai. Az öregedés természetes folyamat, amelynek jelei minden ember életében eltérő módon, mértékben és időben jelentkeznek. Összességében elmondható, hogy az évek múlásával, szüleinknek, nagyszüleinknek, idős rokonainknak egyre nagyobb szükségük lesz a segítségre és törődésre – termékeink ebben is segítségedre lehetnek!

A következő pár sorban, azt próbáljuk nektek összeszedni, hogy mit tehettek szeretteitek személyes higiéniájáért, hogyan tarthatjátok tisztán környezetüket, mely termékünkkel, miként támogathatjátok őket.

Az ápolás testileg és lelkileg egyaránt megviselő lehet. Látni szeretteinket, akik – egykor teljes erejükben, bennünket neveltek, gondoztak és féltve óvtak – most a mi gondoskodásunkra szorulnak. Remek alkalom ez arra, hogy visszaadjuk a sok jót, amit tőlük kaptunk! A takarítástól megkezdve a fürdetésen át, a piszkos ruháink mosásáig mindent megtettek, hogy a tiszta otthon melegségében nőjünk fel. Azaz figyeltek személyes-és környezetünk higiéniájára is. Teremtsük meg számukra a tiszta és higiénikus környezetet, amit tőlük is kaptunk!

Alapvetően három nagyobb tématerületet fogunk körüljárni, az első a kezek és a test tisztántartása, a második a ruhák és textíliák mosása, a harmadik pedig a felületek kórokozómentesítése, fertőtlenítése.

Az, hogy családtagunkat mennyire kell segítenünk a személyes higiénia fenntartásában, függ attól, hogy mennyire korlátozott a mozgásban, milyen fizikai állapotban van. Akár segítenünk kell a mosakodás folyamatában, akár nem, mindenképp szerezzünk be BradoLife fertőtlenítő folyékony szappant és BradoLife antibakteriális tusfürdőt a kezek és a test tisztaságáért. Ezek mellett jól jöhet, ha a lakás központi helyeire BradoLife kézfertőtlenítő géleket is kihelyezünk, ugyanis előfordul, hogy már nehézséget okoz a fürdőszobáig eljutni, azonban a kéztisztítás szükséges. Amennyiben szerettünk egyik orvosságát injekció formában kapja, használjuk a szúrást megelőzően a bőrfelület fertőtlenítésére a BradoLife kéz és bőrfertőtlenítőt.

Az ápolásra szorulók esetében a mosásnak is nagyobb figyelmet kell szentelni. Tökéletes választás a BradoClub fertőtlenítő folyékony mosószere, amely az inkontinencia nyomaitól is megtisztítja a textíliákat. Emellett amelyik ruhánál csak lehet, érdemes magasabb hőfokú programot indítanunk, előmosással. A vasalással is csodákat tehetünk, hiszen amely baktérium a mosás során nem pusztul el, a vasaló magas hőfokától biztosan el fog, sőt a ráncok is eltűnnek a ruhákról, így jobb érzés viselni is őket.

Egy bizonyos kor fölött a házimunkát is nehezebben végzi az ember. Így javasoljuk, amennyiben tehetjük ebben is legyünk idősödő rokonaink segítségére. Használjunk professzionális, helyiségnek és felületnek megfelelő tisztító-és fertőtlenítőszereket. A konyhát, a mellékhelyiséget és a fürdőszobát hetente többször is tisztítsuk meg, különös tekintettel a WC-re és a csaptelepekre. Használjuk a BradoClub univerzális felületfertőtlenítőszerét vagy BradoClub felületfertőtlenítő sprayét, amelyek egyaránt hatékonyan küzdenek meg a kórokozókkal. A kilincsek, az ablak fogantyúkat szintén ajánlott rendszeresebben fertőtlenítenünk a BradoLife 64db-os fertőtlenítő kendők segítségével.

Vigyázzunk egymásra, segítsünk egymásnak!