Bradolife-val a szabadban

Veled is előfordult már, hogy sétálni indultatok a szabadba, a hétvégi napsütésben, és kellemetlenül ért a felismerés, hogy a kézmosással bizony várnod kell addig, amig haza nem érsz? Ha a válaszod igen, és érdekel, hogy melyik helyzetre mi a jó és legtisztább megoldás, kövesd figyelemmel a következő sorokat. Összeszedjük, hogy mit tégy, és mire figyelj, ha kutyával sétálsz és mit, ha gyermekeddel fedezitek fel a természet kincseit.

Minden ebnek öröm, ha a megszokott sétakörein kívül időnként magaddal viszed felfedezni a nagyvilágot, és kimozdultok kicsit a városból. Ismeretlen terep, ismeretlen szagok, ismeretlen állatok. A legjólneveltebb kutya is izgatottan tanulmányozza az erdő kincseit az avarban kutatva. Előfordul, hogy ilyenkor más élőlények piszkára, ürülékére akadhat. Ennél is rosszabb és egészségtelenebb, ha az erdőben eldobott szeméttel szájában fut vissza hozzánk. Ilyen esetekben mindig távolítsuk el kiskedvencünk fogai közül a friss szerzeményeket, valamint mindig fertőtlenítsük utána kezeinket a BradoLife kézfertőtlenítőivel. Választhatjuk a kendőt a gélt vagy a spray kiszerelést is, hiszen minden elérhető kis változatban, ami nem jelent nagy súlyt a hátizsákban. Fontos, hogy kutyánk, ha könnyít magán mindig szedjük föl, hiszen ezzel nem csak a természetet védjük, hanem a következő gazdinak is segítünk azáltal, hogy az ő kiskedvence, már kevesebb piszkot ízlelget szájában. Ezt a műveletet követően is mindig alaposan tisztítsuk meg kezeinket.

Gyermekeinkkel a kirándulások egészen új perspektívába helyeződnek. Mindenre sokkal jobban kell figyelnünk, hiszen nem csak magunk épségére, egészségére kell vigyáznunk. Az ifjoncoknak is izgalmas és felfedezésre váró terep az ismeretlen vadvilág. Előszeretettel gyűjtik a földről a kavicsokat, faágakat és a sajnos az eldobott szemetet is. Mindig legyünk résen, hiszen a kezecskék után általában a következő állomás a szájacskákhoz vezet. Ha elérkezik az uzsonna vagy a tízórai idő szintén mindig tisztítsuk meg gyermekeink kacsóit, mielőtt a finom útravalóba harapnának. Amennyiben ezekre odafigyelünk a megfelelő higiénia miatt nem kell aggódnunk.

A szabadban jó időt tölteni, felfrissít, kikapcsol, formában tart. Válaszd útitársként a Bradolife termékeit, hiszen sok helyzet adódhat a természetben, amikor nagy szükség lenne a kézmosásra.