Tiszta kéz és tiszta lélek- a szegedi menyegző-és esküvő kiállításon járt a BradoLife

Menyasszonyi ruhák, öltönyök, ünnepi díszek, kecses táncmozdulatok és fenséges fogások társaságban töltötte a BradoLife csapata a hétvégét — a XVI. Menyegző esküvő kiállításon jártunk Szegeden.
Cégünknek mindig is fontos volt, hogy ne csak az üzletek polcain találkozzanak termékeinkkel a fogyasztók, hanem a mindennapi életben, különböző rendezvényeken és eseményeken is segítsük, támogassuk őket fertőtlenítőszereinkkel.

Az események támogatása változatos, izgalmas, ugyanakkor rendkívül felelősségteljes munka. A tömegrendezvényeken sok ember, sok helyről érkezik, így az esetleges fertőzések továbbadásának is magasabb a kockázata. Ezért jó, ha rendszeresebben és alaposabban tisztítjuk kezeinket. A kihelyezett BradoLife 500ml-es kézfertőtlenítő gélekkel ezt könnyedén megtehették a rendezvényre érkezők.

Érkezéskor, étkezés előtt, illetve mellékhelyiség használata után kifejezetten ajánlott a kezeink tisztaságára ügyelni. Amennyiben nem áll rendelkezésre víz a kézmosáshoz a BradoLife kézfertőtlenítő géljeivel gyorsan megszabadulhatunk a szennyeződésektől.

Az rendezvényen, több mint kétszáz esküvői szolgáltató kápráztatta el szaktudásával és termékeivel a házasodni vágyó párokat. Az érdeklődők a menyasszonyi ruhapróbától kezdve, a vőfély bemutatókon át, a rendezvényfotósok portfoliójáig mindent megtalálhattak, ami szebbé teheti akár az Ő nagy napjukat is. A BradoLife fertőtlenítő termékeinek köszönhetően pedig nem kell aggódniuk, hiszen tiszta kezekkel élvezhették, az előadásokat és programokat.