Utazz messzire a kórokozóktól a BradoLife támogatásával

A nyaralás talán a legjobban várt dolog egész évben. Ismeretlen, új és felfedezetlen környezetbe utazhatsz, más nyelvet hallhatsz magad körül, egzotikus ételeket kóstolhatsz meg, a miénktől eltérő kultúrával találkozhatsz. Abba azonban bele gondoltál már, hogy nem csak az általad látható, hallható és érezhető dolgok mások és speciálisak külföldön, hanem a láthatatlanok is, mint például a kórokozók. Mire érdemes jobban ügyelned külföldi útjaid során, ha nem csak jól akarod magad érezni, de egészséges is szeretnél maradni? Olvass tovább és megtudod!

Sokszor megesik az emberrel, hogy nyaralása során sokkal könnyebben megbetegszik, mint otthon a megszokott közegben. Ennek egyszerű az oka, szervezetünk az itthoni környezeti tényezőkhöz, baktériumokhoz és vírusokhoz van hozzászokva. Amint messzebbre kerülünk immunrendszerünk, számunkra láthatatlan módon folyamatosan küzd az akklimatizációval, hol könnyebben veszi az akadályokat, hol kevésbé.

Gyakran előfordul, hogy az egyes kultúrák higiéniai szokásai is mások, ilyenkor a turisták gyakran emésztőrendszeri baktériumok áldozatául esnek. Azokban az országokban, ahol szinte egyáltalán nincs jele hidegnek a kórokozók sokkal jobban érzik magukat. Mivel ezek közkedvelt nyaralási helyszínek ezért különösen fontos, hogy utazásaink alkalmával támogassuk belsőnket és mindent megtegyünk a megfelelő védelem érdekében és felkészültek legyünk.

A kézmosás váljon pótcselekvéssé, amikor csak tehetjük mossuk meg kezeinket. Városnézés után, helyi piacozást követően, hajótúráról hazaérve, hegymászást befejezve, strandolásból megérkezve, azaz mindig, amikor csak alkalmunk adódik. A kézmosás legyen az első étkezést megelőzve és követve. Ha esetleg friss gyümölcsöt vagy zöldséget fogyasztasz azt is tisztítsd meg, mielőtt beleharapnál.

Elfőrdulhat, hogy nincs lehetőség vízöblítéses kéztisztításra, ezekre az esetekre a legjobb választás a BradoLife kézfertőtlenítő termékei. Praktikusak, mivel kis helyen is elférnek, valamint mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb kiszerelést és típust. Kendő, gél és spray formájában is elérhetők, s hatékonyságuk minden csomagolásban változatlan.

Te melyik BradoLife terméket viszed idén magaddal a bőröndbe?