A Florin Zrt. szegedi gyára újabb elismerésben részesült

A BradoLife termékeket gyártó, szegedi székhelyű Florin Zrt. az Év gyára versenyen újra igazolta, hogy a legjobbak között van. Az erős mezőny ellenére is, két kategóriában is el tudta hozni a legjobb minősítést, azaz az első helyet. A legjobb gyárnak járó Grand Prix díjjal, valamint az év gyártási/termelési projektje kategória első helyezésével jutalmazták a társaságot. Az előbbit az 1-5 mrd Ft közötti árbevételű vállalatok tárgykörben sikerült elnyerni.

A neves szakmai zsűri a nívós elismeréseket, a hatékonyság és a modernizáció, a 21. századi gondolkodás és működés szempontjai alapján osztotta. Az utóbbi évek fejlesztési és felújítási munkáinak köszönhetően regionálisan is nagy és versenyképes kapacitás jött létre a Florinnál, amivel a cég nemzetközi szinten is jelentős szereplővé válhat a háztartásvegyipari, kozmetikai termékek és fertőtlenítőszerek piacán.

A magyar tulajdonban lévő szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítő- és tisztítószerek egyik meghatározó gyártója a hazai piacon. Csaknem negyven éve gyártja a Brado fertőtlenítőszereit Szegeden, ellátja az egészségügyet professzionális készítményekkel, a lakosságot pedig ugyanezeknek a termékeknek a kiskereskedelmi változataival BradoLife néven.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt évek fejlesztései nyomán nemcsak a szakértelmünkkel, hanem a létrehozott modern gyárunkkal is példát és ösztönzést adhatunk más vállalkozásoknak a fejlődésre, és segíthetjük is őket a legfejlettebb technológiák meghonosításával”– mondta Barta Attila, a Florin Zrt. vezetője.