Aki az egyszerű és praktikus megoldások híve, az BradoLife-fal fertőtlenít 

A fertőtlenítés hallatán mindenki egy komplex, bonyolult higiéniai tevékenységre gondol, pedig az egyszerű, villámgyors mégis hatékony is lehet. Csak pár állandósult praktikára és a megfelelő termékekre van szükség ahhoz, hogy személyes és környezeti higiéniánk megteremtése és fenntartása ne feladat legyen, hanem alapvetés.

Fontos, hogy otthonunk és munkahelyünk elválasszuk a közösségi környezetben való létezéstől, tisztasági szempontok szerint is. Mit jelent ez?

Mossunk kezet, ha hazaérünk vagy megérkezünk az irodába, hiszen a tömegközlekedési eszközökön több dolog is érintkezhet kezeinkkel, ami nem tiszta. Váltsunk cipőt, akár ruhát is, hiszen a kórokozók, baktériumok ruhadarabjainkon is meglapulhatnak. Legyen külön otthoni és utcai outfittünk.

Kezeink felületét akár az utcán többször is fertőtlenítsük kézfertőtlenítő termékekkel, kendővel, géllel vagy spray-jel. Tömegközlekedési eszközről leszállva, egy délutáni fagyi előtt, a bevásárlóközpontból kifelé, az üzletből hazafelé tartva. Egyszóval olyan helyzeteket és tevékenységeket követve, amikor olyan dolgokat foghatunk meg, amik már mások kezeiben is járhattak. Valamint ne feledkezzünk meg azelőtt is megtisztítani kezünket, mikor kezünket szájunkhoz vagy valamely más érzékszervünkhöz emelnénk.

A BradoLife termékei a nagyobb családi kiszerelések mellett természetesen megtalálhatóak kisebb méretben, a fent említett helyzetekhez praktikusan párosíthatóan. Az 50 ml-es kézfertőtlenítő gélek több illatvariációban a fertőtlenítő kendők 5 db-os kiszerelésben is kaphatóak.

Csak kapd elő táskádból és tisztítsd meg kezeid!