Minden táskába megvan a megfelelő termékünk

Több mint negyven éves tapasztalattal rendelkezve a kézfertőtlenítés területén tudjuk, hogy nem csak a tartalom, de a forma is nagyon fontos. Más kiszerelésre van szüksége egy kisiskolásnak, mint egy irodai cégnek, de más a praktikus egy kiránduló családnak is. A következő pár sorban összefoglaltuk, hogy kinek mit, milyen mértben és csomagolásban ajánlunk.

Ha nem csak személyes használatra, hanem például egy irodai közösség számára keresel fertőtlenítő termékeket, komplett csomagot ajánljuk számodra. A kis és nagy kiszerelésű gélek mellett, szappant, kézfertőtlenítőkendőket, felületfertőtlenítőszert, alkoholos légtérkezelő spray, sőt arcmaszkot és mind a 12 darab 50 ml-es gélhez szilikontokot is adunk. Ezzel nemcsak a dolgozók személyes higiéniáját biztosíthatja a munkaadó, hanem a felületfertőtlenítő és a légtérkezelő segítségével a közösség higiéniáját is segíti. 

Fertőtlenítő szer csomag (kis cégeknek)

Ha a gyerkőcöd iskolatáskájába keresed a megfelelő terméket az 5 darabos kézfertőtlenítő kendőt ajánljuk. Súlya szinte elenyésző, nem foglal sok helyet, nem folyékony, így nem kenhet össze semmit, nem folyhat ki a táskában. Praktikus, apró, könnyű és hatékony. Helytakarékossága miatt ezt a termékünket ajánljuk női retikülökbe is.

Fertőtlenítő kendő

Túrázni indul a család, elutaztok a hétvégére? Jobb, ha előre felkészülsz az esetleges piszkos helyzetekre. Dobj be a hátizsákba egy 50 ml-es kézfertőtlenítő gélt. Az ananászos illatút már próbáltad? Egy de akár több ember, egy család számára is védelmet nyújt a kórokozók ellen, ha ügyesen porciózod. Hatékonyan tisztít és fertőtlenít a szükséges helyzetekben. Nem csíp és nem irritál, sőt még kellemes illatot is kölcsönöz kezeidnek. Kis helyen is elfér és több embert is kiszolgál.

Kézfertőtlenítő gél 50 ml – ananász

Már az előszobába lépve szeretnél a kórokozóknak búcsút inteni és tiszta kezekkel a lakásba lépni? Helyezz ki egy 500 ml-es kiszerelésű kézfertőtlenítő, közel a bejárathoz. Nyomd meg a pumpát, amint hazaérsz és meg is van az instant kézmosás. Így megszabadulhatsz az utcán összeszedett kórokozók 99,9 százalékától és tiszta kezekkel léphetsz a nappaliba. Mivel több aromájú termékünk is van ebben a kiszerelésben is, az illatok közül is válogathatsz, és beszerezheted a leginkább hozzád illőt.

Kézfertőtlenítő gél 500 ml – citrus