Ünnepi nagytakarítás a BradoLife-val

Nagy a sürgés-forgás az ünnepi időszak alatt az otthonokban. Vendégek adják egymásnak a kilincset, finomabbnál-finomabb fogások készülnek a konyhában, csillogó fényfüzérek díszítik az ablakot. A karácsony meghitt hangulata decemberben beköltözik otthonainkban és megszépíti mindennapjainkat. De adódik a kérdés, hogy higiéniai szempontból, hogyan készüljünk fel az ünnepre? Melyek azok a helyiségek, ahol érdemes a fertőtlenítésre nagyobb gondot fordítani? Milyen tisztítószerekkel és hogyan végezzük a takarítás, a megfelelő hatékonyság érdekében?

Ilyenkor a legcélravezetőbb, ha felosztjuk a helyiégeket, feladatokat és családtagjainkat is bevonhatjuk a házimunkába, hogy mindenki egyformán kivegye a részét az otthoni teendőkből.

A család férfi tagjaié legyen az udvar és a bevásárlás. A hólapátolás bármikor egybeköthető egy jó hangulatú hógolyózással. A bevásárláshoz viszont mindenképp készítsünk listát számukra, hogy mindenből a megfelelő terméket válasszák. Jó tanács, hogy minden bevásárlás alkalmával vigyünk magunkkal kézfertőtlenítőt, hogy mielőtt beülnénk az autóba legyen mivel megtisztítani kezeinket a vásárlás okozta esetleges szennyeződésektől.

A család női tagjaié legyen a fürdőszoba és a konyha. A BradoClub univerzális fertőtlenítőszere a kórokozókkal és baktériumokkal is leszámol. A gyakori használatbavétel miatt a kézmosó vizesblokkját ilyenkor ajánlott hetente lefertőtleníteni, valamint a toalett környéki részeket is, a lehúzó fogantyút vagy gombot, illetve az ülőkét is egyaránt. A kilincset semmiképpen se hagyjuk ki a tisztítás folyamatából. Spricceljünk a flakon tartalmából majd hagyjuk rászáradni, és hatni a tisztítószert. Fontos, hogy csak és kizárólag alkoholálló felületeken alkalmazzuk! A konyhában a mosogató mellett, a pultot is rendszeresen fertőtlenítsük. Erre az univerzális fertőtlenítőszer szintén tökéletes eszköz. Hiszen a szemetesek, pultok, felületek fertőtlenítésére is kiválóan alkalmas. Leszámol, a földre és a konyhapultra cseppent szennyeződésekkel, eltünteti és fertőtleníti is azokat. Érdemes a hűtő fogantyúját is áttörölnünk, hiszen kézről-kézre jár az is.

A használati tárgyak fertőtlenítése ugyanolyan fontos, mint a rendszeresen igénybe vett felületek tisztán tartása. Ehhez tökéletes a BradoLife, 64 db-os kiszerelésű fertőtlenítő kendő, mellyel elegendő csak áttörölni a tárgyakat, felületeket és nem kell többé a kórokozók miatt aggódnunk. Ne feledkezz meg a villanykapcsolókról, kilincsekről, telefonokról, kulcscsomóról és távirányítóról sem.

Helyezzünk el a lakás központi helyein BradoLife kézfertőtlenítő gélt, mely minden szobában praktikus segítőtárs lehet. Váljon a rendszeres kézfertőtlenítés rutinná a nappaliban, a konyhában és a fürdőszobában is. A fürdőszobában pedig használjunk BradoLife fertőtlenítő folyékony szappanokat, amelyek nem csak kórokozó-mentességet biztosítanak, hanem kellemes illatot is kölcsönöznek kezeinknek.