Nyiss BradoLife termékekre a Praktikusbolt.hu adventi kalendáriumában

Elkezdődött az Advent időszaka, azaz már csak négy hét van hátra karácsonyig. Várakozással teli periódus ez mindannyiunk életében. Napról-napra jobban várjuk az ünnepet, az együttlétet, a minőségi pillanatokat.

A praktikusbolt.hu egy különleges adventi kalendáriummal szeretne kedveskedni, december 1-je és december 25-e között. Az említett időszak alatt, minden nap jobbnál jobb nyereményekkel várja az oldal látogatóit. A különböző napi kedvezmények sokasága mellett, minden héten 3 db akár 18.000 Ft értékű csomagot is lehet nyerni. Nem kell mást tenni, mint regisztrálni az oldalra.
Hírlevél feliratkozással dupla eséllyel indulhattok az ajándékokért!

A sok értékes termékek között megtalálhatóak a BradoLife kézfertőtlenítői és a BradoClub tisztítószerei is. Legyen szó akár a személyes higiéniádról, akár a környezeted tisztaságáról, a praktikusbolt.hu-n rábukkanhatsz a tökéletes termékre. Fertőtlenítő és tisztítószerek, tusfürdők és szappanok, mindent fellelsz egy helyen, ami elengedhetetlen egy fürdőszobából.

Oszd meg a hírt barátaiddal is, vagy lepd meg őket az advent időszaka alatt BradoLife termékekkel! Hiszen az ünnepek előtt, alatt és után mindenkinek jól fog jönni a segítség a tökéletes tisztaság és higiénia eléréséhez.

Ne maradj le! Játssz minden nap, és nyisd ki az adott nap ablakát.

Játékra fel!