Takarítás világnapja

Szeptember a takarítás hónapja. Ezzel együtt 1992-ben úgy döntött az ENSZ, hogy Környezetvédelmi Programján (UNEP) belül, meghirdetik a Takarítási Világnapot is, ami azóta mindig szeptember 3. hétvégéjére esik. A nemzetközi szervezet fő motivációja az évről-évre növekedő környezetszennyezés csökkentése és az annak következményeire való figyelemfelhívás volt. Az ünnepet mára több, mint 80 országban tartják számon. Az ENSZ mellett a WHO is többször méltatta fontosságát.

A BradoLife készítmények gyártója, a szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítőszerek szakértője Magyarországon. A kézfertőtlenítők mellett a termékportfólió részét képzik a különböző háztartási tisztító -és mosószerek is. Ennek okán nem kérdés, hogy kiemelt figyelmet fordít a társaság a takarítás hónapjára.

A Magyarországon is számontartott programsorozat keretein belül lehetősége nyílik a résztvevőknek kültéri szemét szedésre, erdőtisztításra, de egyúttal arra is, hogy saját környezetében, lakásában, közvetlen lakóterületén olyan tevékenységet hajtson végre, ami hozzátesz egy szebb és tisztább közeghez.

Mely fertőtlenítőszereket ajánljuk például lépcsőházad megtisztításához? A BradoClub univerzális 500 ml-es szórófejes tisztítószerét. Használata egyszerű és gyors, mindemellett hatékonyan fejti ki hatását egy olyan alkoholálló felületen, amelyet sok kéz végigtapogatott.

A nem megfelelő higiéniai körülményeknek és az egyre csak növekvő szennyeződéseknek és szemétmennyiségnek köszönhetően a kórokozók száma is évről-évre növekszik. Szóljon a szeptember arról, hogy kitüntetett figyelmet szentelsz annak, hogy megállítsd ezt a folyamatot. Takaríts otthon és élőhelyed közelében is rendszeresen és vedd fel a harcot a kórokozókkal, ne csak a takarítás hónapjában.