Hol és melyik BradoLife terméket használd, ha túrázni indulsz

Ha ősz, akkor túraszezon. A kánikula utáni strandolós délutánokat, úgy váltja föl az erdei túrázás, mint a nyár az őszt. Bolyongj a természetben, töltődj fel hazánk ezerszínű, őszi erdőiben és tedd ezt teljes higiéniai biztonságban a BradoLife kézfertőtlenítőinek köszönhetően.

Ha túrázni indulsz jól gondold meg, hogy mi kerül a hátizsákba. Fontos, hogy ne legyen nehéz, de mégis megtalálj benne minden olyan holmit, aminek nagy hasznát veszed a természetben. Feltétlen legyen nálad víz, hiszen a túrázás során is szükség van a hidratálásra. Mindenképp legyen nálad elemózsia, hiszen még a legprofibb túrázók is megpihennek félúton és egy-két finom falattal újult energiával vágnak neki a maradék távnak. A harmadik dolog pedig, ami nélkülözhetetlen a batyuból, a BradoLife kéz-és bőrfertőtlenítője.

Egy kirándulás az élményszerzésről szól. Ismeretlen tájakon jársz, ahol bizony az út alattad nem sima és egyenletes. Így könnyen előfordul, hogy megcsúszol és felhorzsolod bőröd. Ilyen esetekben a legjobb, ha mielőbb fújsz egy keveset a sprayből.

Az erdőben gyakran találunk szép kavicsokat érdekes ágakat, növényeket. Elfordul, hogy ezeket meg is érintjük kezünkkel. Mivel nem tudhatjuk, hogy előtte ki fogta meg azokat, illetve azt sem, állíthatjuk kategorikusan, hogy tiszták, ezért érdemes a kincsek tanulmányozása után is gondoskodnod kezeid tisztaságáról. Újra csak a sprayt használva, kezeidnek ismét tisztaságot kölcsönözhetsz.

Amikor elérkezik a pillanat, hogy a megtett kilométerek után kellően megéhezel, ne kapkod el a falatozást. Érdemes az erdei táplálkozást megelőzően is alkalmaznod a fertőtlenítő terméket. Ezt követve nincs mitől félned, lefertőtlenített kezeid segítségével gond nélkül haraphatsz az ízletes útravalóba.