Már 800 ml-es kiszerelésben is elérhető a BradoLife antibakteriális tusfürdője

A személyes higiéniánk mindennapjaink meghatározó és rendkívül fontos része. Tisztaságérzetünk hatással van saját közérzetünkre és környezetünkre egyaránt. Pontosan emiatt fontos, hogy a bőrünk számára legmegfelelőbb készítményeket használjuk a tisztálkodás során.

Az utóbbi években ezen a téren is népszerűvé vált a fertőtlenítő hatású készítmények egyre gyakoribb használata, mint például kézfertőtlenítők, fertőtlenítő hatású szappanok vagy akár az antibakteriális tusfürdők. Ez utóbbi kulcsszerepet tölt be az egészség és konvencionális bőrápolás terén.

A BradoLife antibakteriális tusfürdője már gazdaságos, utántöltő kiszerelésben is maximális megbízhatóságot nyújt a kórokozók ellen. A nagyobb, 800 ml-es kiszerelést a fenntarthatóság szellemében fejlesztettük ki, hiszen a vékonyabb műanyagréteget tartalmazó csomagolásnak köszönhetően 75%-kal kevesebb műanyagot használtunk fel a gyártás során, mint a kisebb kiszerelésű termékeink esetében. Beltartalma mindemellett ugyanazt a hatást és gondoskodást biztosítja testünk első védelmi vonalának, mint a keményműanyagos csomagolásban megvásárolható termék.

Semleges illatatának köszönhetően ideális lehet az egész család számára. Használatával nemcsak a hosszantartó frissességet élvezhetjük, de jelentősen csökkenthetjük a bőrre került kórokozó baktériumok számát is, hiszen antibakteriális összetevői meggátolják a vírusok, gombák és baktériumok szaporodását. Hatékonyabban tisztít, mint a hagyományos tusfürdők, így rendszeres használatával javulhat bőrünk általános állapota és egészsége is.

Szokásainkat megfelelő módon alakítva, valamint a BradoLife termékeit rendszeresen alkalmazva mindig tisztán és igényesen tarthatjuk környezetünket és magunkat egyaránt. Szerezd be te is az utántölthetős kiszerelést és biztosítsd az egész család számára a tiszta, egészséges és friss bőrérzetet.