Varázsold tisztává otthonod a BradoLife termékeivel az ünnepek előtt!

Nyakunkon a karácsony! A nagy sürgés-forgás előtt érdemes elgondolkodnunk azon, milyen teendők várnak ránk az elkövetkező napokban. Az ajándékokat már beszereztük, a karácsonyi menüsor összeállt a fejünkben, már a fa is megvan, de egy valamiről még érdemes gondoskodnunk, és ez nem más, mint az ünnepi nagytakarítás.

A karácsony kevésbé kedvelt része a lakás kitakarítása és rendberakása, de ennek beütemezése mindenképp hasznos még az ünnepek előtt, hiszen ilyenkor vendégek hada lepi el otthonunkat. Nemcsak a finom ételek és a jókedvű fogadtatás, de a higiénia is fontos szerepet játszik, amikor sokan fordulnak meg nálunk. A tiszta környezetnek köszönhetően ugyanis sokkal kisebb az esélye, hogy a karácsonyi rokonlátogatás során akár mi, akár vendégeink valamilyen kórokozó áldozatául essenek.

Takarítás szempontjából a vendégfogadásokkal teli időszakban érdemes priorizálni otthonunk egyes színtereit. Például, ha nem jut idő a spájz kitakarítására ne emésszük magunkat, ám ha megoldható az előszoba alapos fertőtlenítését semmiképp se mulasszuk el. A legfontosabb területek azok a helyiségek, amelyekben a vendégek a legtöbbet tartózkodnak az ünnepek alatt, így a nappali, konyha, ebédlő, előszoba és a fürdőszoba tisztán tartása kiemelten fontos.

Télen, különösen karácsonykor extra figyelmet kell fordítanunk a padlók rendszeres fertőtlenítésére, hiszen kintről nagyon sok szennyeződést és koszt viszünk be a cipőnkkel. A parketta és járólap mellett talán a konyhapult a leghasználtabb felület az ünnepi szezon során, ezért fokozottan kell ügyelnünk annak alapos, rendszeres és teljeskörű tisztítására. A BradoClub univerzális fertőtlenítőszerét alkalmazva könnyen eltávolíthatjuk a konyhapult legmakacsabb szennyeződéseit és megőrizhetjük a felületek tisztaságát. Univerzális felhasználhatósága miatt, bátran bevethetjük a fürdőszobában is, ahol leginkább a mosdókagyló és a toalett környéki részek a legkritikusabbak, ezeket érdemes a legaprólékosabban megtisztítanunk. Ne feledkezzünk meg a toalett esetében a vízöblítő fogantyú fertőtlenítéséről sem!

A baktériumok szeretnek a porózus, kemény felületeken is időzni, így a konyhapult és a fürdőszoba mellett érdemes időt szánni a kilincsek és a fogantyúk fertőtlenítésére is. A hatékonyság érdekében használjuk a BradoLife 100 db-os kiszerelésű fertőtlenítőkendőjét a vendégek által leginkább használt helyiségekben, hogy azonnal portalanítani és fertőtleníteni tudjuk a folyamatosan használt asztalokat, polcokat és bútorokat.

Végül zárjuk a takarítást a szemetesek kiürítésével és egy alapos szellőztetéssel, hogy megszüntessük a kórokozók terjedését!

Boldog, békés és tiszta ünnepeket kívána a BradoLife csapata!