Idén is nagy sikert aratott a Modern Gyárak Éjszakája a Florin Zrt-nél

November 10-én ismét megnyitotta kapuit az érdeklődőknek a BradoLife termékeket gyártó Florin Zrt. szegedi gyára a Modern Gyárak Éjszakája programsorozathoz csatlakozva. A többek között fertőtlenítőszerek gyártására is szakosodott üzem minden évben izgalmas programokkal várja az érdeklődő látogatókat, akik megtekinthetik a háztartásvegyipar vállalat belső működést és gyártási folyamatait.

Az eseménysorozat remek alkalom arra, hogy a fogyasztók a termékek mögé lássanak és saját szemükkel megtapasztalják, hogy milyen összetett is egy gyár működése, mennyire professzionális a gyártási technika és mennyi ember dolgozik, nap, mint nap azért, hogy a vásárlók professzionális termékekkel térjenek haza a boltokból.

A délalföldi vállalat évről-évre fejlődik és egyre modernebb technológiával és felszereltséggel bír. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Florin Zrt. idén az Év Gyára projektverseny győztesei között is szerepelt. Gyártási trendjei, beruházási programjai korunk aktuális változásaira reagálva újulnak meg folyamatosan, annak érdekében, hogy a lehető legszakszerűbben tudják kiszolgálni a piacot.

Nem túlzás azt mondani, hogy aki novemberben ellátogatott a többek között BradoLife termékeket gyártó üzembe a régió egyik legkorszerűbb és legfelszereltebb üzemét tekinthette meg. Az alapvető működés és csúcstechnológiájú gépek bemutatása mellett, természetesen sor került a látogatók aktivizálásra is, a krémkeverés programpontnál. Minden évben talán ez a legnépszerűbb állomás, melyet a gyermekek és a felnőttek egyaránt élveznek, hiszen ha csak rövid időre is, de belebújhatnak egy vegyész szerepébe és elkészíthetik saját krémüket, melyet aztán haza is vihetnek magukkal.

Köszönjük minden kedves érdeklődőnek, aki az idei évben is megtisztelt bennünket a látogatásával! Aki esetleg idén lemaradt volna, ne búsuljon, megígérhetjük, hogy jövőre is szeretettel várunk minden érdeklődőt!