Magyar Brands díjjal jutalmazták termékeinket idén is

3. alkalommal veheti át a BradoLife és Brado termékcsalád a rangos hazai márkaverseny kitüntetéseit, a Magyar Brands Díjat. Idén két elismeréssel is jutalmazták a méltán híres hazai gyártású háztartásvegyipari márkákat. A magyarbrands alapkategóriák közül a Kiváló Fogyasztói és Kiváló Üzleti Márka érdemmel tüntették ki a lakossági és professzionális fertőtlenítő termékeket.

A pályázaton olyan honi gyártókat, fejlesztéseket és termékeket értékelnek, amelyek meghatározó szereplői a hazai és akár a külföldi piacnak is, valamint értéket teremtve képviselik országunkat a különböző kereskedelmi szektorokban. A tenderen való indulás alapkövetelményét, a produktumok magyar gyökeréhez kötik. Erről árulkodik a verseny szlogenje is: „A magyar márka érték.”

A Kiváló Fogyasztói és Üzleti címek, egyrészről komoly elismerést jelentenek a gyártónak, jelen esetben a Florin Zrt-nek, hiszen tanúbizonyságot adnak szakszerű és rentábilis működéséről. Másrészről pedig biztosítják a vásárlókat is arról, hogy jó döntést hoznak, ha Brado és BradoLife termékeket helyeznek kosarukba, hiszen minőségük és népszerűségük megkérdőjelezhetetlen.

A neves szakemberekből álló zsűri vizsgálja a gyártók gazdasági stabilitását és piaci megítélésüket is. Komoly eredmény, hogy a népszerűség felmérése érdekében végzett piackutatás évről-évre kimutatja, hogy a fogyasztók határozottan elkötelezettek a magyar márkák irányába.

Minden hazai és külhoni vásárlónknak köszönjük a bizalmat!