Játssz és nyerj páros napijegyet a szegedi DejaVu fesztiválra!

Nyereményjátékra hívunk a BradoLife social media felületein.

2023. június 1. és 3. között Újszegeden megrendezik a DejaVu fesztivált. Az évről-évre egyre népszerűbb rendezvényt, idén a BradoLife is támogatja, kézfertőtlenítő termékekkel. A könnyűzenei mulatság remek alkalom lehet, hogy barátaiddal minőségi időt tölts együtt. Részt vehetsz híres külföldi előadók és hazai sztárok koncertjein de jó, ha tudod, hogy fókuszban a retro számok lesznek.

Ha Te is lázba jöttél, és szívesen kikapcsolódnál a jobbnál-jobb street food-ok, finom italok, és szuper zene kíséretében, nincs más dolgod, mint ellátogatni a BradoLife Facebook oldalára, ahol a májusi nyereményjátékban páros belépőt sorsolunk az eseményre.

Mit kell tenned? Ha már ott vagy, és még nem tartozol a lelkes rajongók közé, kövesd be a Facebook oldalt, majd ezt követve a Bradolife Instagram oldalát is (@bradolife). A nyerményjáték posztja alatt, jelöld meg kommentben azt a barátod, rokonod, ismerősöd, akivel fesztiválozni szeretnél. Fontos, hogy az általad meghívott ember is kövesse be Facebook és Instagram oldalunkat. Ezután nincs más dolgod, mit összeszorított ujjakkal várni a sorsolás eredményét.

A nyereményjáték május 1-jén kezdődik, a sorsolás napja május 22-e.

Jó játékot és jó bulit kíván a BradoLife csapata!