Idén is támogatja a spártaiak versenyét a BradoLife

Hivatalosan is megkezdtük az évet, ezúttal egy eseménytámogatással ugrottunk bele a 2023-ba.
Január 21-én és 22-én a Spartan Race megtartotta idei első magyarországi versenyét a Dunakanyar lankáin, Nagymaroson. A versenyek évről-évre egyre népszerűbbek és színvonaluk is csak nő. Mint azt a lelkes olvasók már biztosan tudják, a BradoLife csapata évek óta támogatja a spártai futamokat, helyszíni részvétellel, s különböző termékekkel egyaránt, ez ezúttal sem volt másképp.

Az egészség megőrzéséhez a sport, akárcsak a tisztaság létszükséglet! A vírusok és kórokozók ellen több különböző módon védekezhetünk. Az, hogy testünket megfelelő koncíóban tartsuk, legalább olyan fontos mint, hogy egészségesen táplálkozzunk vagy, hogy a megfelelő higiéniai követelményeket betartsuk. Ezért is tartjuk fontosnak a BradoLifenál, hogy a sportot és az ahhoz kapcsolódód eseményeket, kezdeményezéseket támogassuk.

A hétvégi akadályverseny indulóit sem az idő, sem a sár, sőt még az akadályok sem riasztották vissza a versenyzéstől. Ezúttal négy kategória közül választhattak a versenyzők, melyekkel természetesen különböző akadályok és pályák tartoztak. A winter, a sprint, a kids és a trail 10K mondhatni mind teltházasok voltak. A gyermekek és a felnőttek sportszellemtől fűtve, motiváltan, komfortzónájukból kilépve hatalmas lelkesedéssel és ügyességgel győzték le az eléjük tárulkozó akadályokat.

Ezúttal is minden versenyző indulócsomagjába BradoLife fertőtlenítőtermékek is kerültek, aminek az indulók a versenyt követően, igencsak nagy hasznát vették. Az idei évben ez volt az első sporteseményünk, de garantáljuk, hogy nem az utolsó.

A következő spártai küzdelem áprilisban várható, de előtte úgyis jövünk még pontosabb infókkal.