Íme a BradoLife 2022-es eladási topplistája

Praktikus, helytakarékos, családi nyaraláshoz ideális, közösségi használatra alkalmas, környezettudatosság – az elmúlt évben vásárlóink ezeket a szempontokat vették figyelembe leginkább, amikor BradoLife termékeket vásároltak. Jöhet egy kis számadás? Kíváncsiak voltunk, hogy melyek azok a termékek, amelyet a legtöbbször választottak a tavalyi évben és vajon miért.

A toplista vezetők kimagaslóan a fertőtlenítőgélek voltak, azonban a kiszerelések kedveltségében itt is nagy különbségek mutatkoznak. A legkelendőbb az 50 ml-es Bradolife kézfertőtlenítő gél, s szorosan utána a második helyen, ugyanennek a terméknek az aloe vera-ás aromájú változata. A soron következő a 250ml-es pumpás kéz-és bőrfertőtlenítő spray volt. Az eladási számokból egyértelműen kirajzolódott, hogy a vásárlók a helytakarékos, praktikus, kis kiszerelésű termékeket preferálják, melyeket bárhova magukkal vihetnek és nem foglalnak sok helyet. A kézfertőtlenítő termékek közül a gélek tűntek ki leginkább, viszont fertőtlenítő kendőt és sprayt is előszeretettel vásároltak a legkisebb kiszerelésekben.

Ezek a termékek tömegközlekedéshez, vásárláshoz, utazáshoz egyaránt ideálisak, sőt a spray még otthoni injekció beadásánál is alkalmazható. Óvják egészségünket azáltal, hogy a bőrön megbúvó kórokozók 99,9%-át elpusztítják.

Nem sokkal a kis kiszerelésű kézfertőtlenítők után következnek a listán az 500 ml-es fertőtlenítő gélek, valamint a 350 ml-es fertőtlenítő szappanok. Ezek azok a termékek, amelyek irodai-és otthoni környezetbe, bevásárlóközpontokba, boltokba tökéletes megoldást nyújtanak a közösségi kézfertőtlenítésre. Nem fogy ki hamar, és egyszerre több ember is használhatja.

A szappan újra töltéséhez a BradoLife egy szappan utántöltőts megoldást ajánl, amely sokkal kevesebb műanyagot tartalmaz. Tudatos vásárlói magatartásra mutat, hogy az utántöltős csomagolású szappan is eladási listánk élén szerepel, ami kifejezetten nagy öröm a cég számára.

Számunkra kiderült, hogy fogyasztóink tudatosok – pontosan tudják, hogy mely termékünket, miért, mikor és hogyan érdemes és szükséges használni.
Köszönjük minden kedves vásárlónak, hogy 2022-ben is BradoLife termékeket választották kezeik fertőtlenítésére!