Téli kézápolás a Bradoval

A téli hónapokban kezeink az átlagosnál jobban igénybe vannak véve. A hideg napok beköszöntével a kézszárazság is visszatér, ráadásul, ha betartjuk a helyes kézhigiéniai előírásokat, azaz gyakran mossuk kezeinket, azok még inkább elkezdenek kiszáradni, felrepedezni. Emiatt télen érdemes szezonális, több pontból álló kézápolási rutint kialakítanunk. De aggodalomra semmi ok, mert a Bradocare termékek ebben is a segítségünkre sietnek.

Jó, ha tudod, hogy a szappanok és tisztítószerek lebontják bőrünk természetes zsírrétegét s bizonyos szintű irritációt is okozhatnak. A problémát fokozza, hogy ez nem csak esztétikai gondot jelent, hanem sok esetben viszketéssel, sőt fájdalommal is járhat.

Hogyan védekezhetsz a a bőrszárazság ellen is? A válasz egyszerű, kézmosás után sose felejts el hidratálni!

Mindig tarts a táskádban BradoCare kézápoló és kézvédő krémet, amely nem csak ápolja kezünket, hanem táplálja is. A kifejezetten igénybe vett kezeknek, az érzékeny bőrűeknek egyaránt nagyszerű választás. Nagyon fontos, hogy naponta többször használj hidratáló krémet, s ne csak ujjaidat, hanem tenyered és a kézfejed egészen a csuklóig, kend be.

Az olajos szappanok és tusfürdők télen nagy szolgálatot tehetnek. Kevésbe szárítják az egyébként is igénybe vett bőrt és jobban ápol.

A hideg ellen kesztyűvel is védekezhetsz, ami ugyan belső ápolást nem biztosít, de a hűvös széltől és a fagytól megóv.