A BradoLife fesztiválösszegzője

Idén sem ijedtünk meg a bakancstól, a portól, a melegtől és a hangos zenétől – BradoLife csapata 2023-ban is végig támogatta a fesztiválszezont. Kézfertőtlenítő termékeinknek köszönhetően a szegedi DejaVu Fesztiválon, EFOTT-on és a Szegedi Ifjúsági Napokon is mi voltunk a felelősek a tiszta kezekért.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy sokadik alkalommal kérik fel a BradoLife-ot, hogy készítményeinkkel és szakértői csapatunkkal pártoljuk a neves fesztiválokat. Az igénynek eleget téve, minden évben azért igyekszünk, hogy minél átfogóbban segítsük hozzá a bulizó fiatalokat az elérhető higiéniához és a tiszta pillanatokhoz.

A fesztiválokon és az ahhoz hasonló tömegrendezvényeken nem feltétlen adottak a megfelelő kéztisztítási és higiéniai körülmények, viszont a termékeinkkel ezek elérhetővé válnak. Az ízletes streetfoodokért sorba állva, érdemes az időt elütni például alapos, gyors és mégis hatékony kézfertőtlenítéssel, hogy minél tisztább kezek segítségével harapja a fesztiválízekbe. A BradoLife kézfertőtlenítői gyorsan felszívódnak, illetve nem ragadnak, tehát a komfortos és tiszta falatozás biztosított produktumainkkal. Ha a közösségi mosdó előtt toporogsz vagy éppen onnan jössz semmiképp se felejtsd el megtisztítani kacsód. Használhatod akár a mellékhelyiségben kihelyezett szappant, de ha éppen kifogyott vagy nem biztosított a folyóvíz, a kézfertőtlenítőink is hatásosan pusztítják el a toalett térségében lapuló esetleges kórokozókat. Nemcsak a kényelemérzet okán fontos, hogy figyelj a kezeid tisztítására és tisztaságára, hanem azért is mert így könnyedén megúszhatsz egy-egy kellemetlen fertőzést. Fogadd meg tippjeinket és tedd biztonságosabbá a bulit!

Mivel egy fesztiválon számtalan olyan szituáció adódhat, amikor bizony nagy szűkség lenne a tiszta kezekre, ezért jövőre is úgy készülünk, hogy a koncertezőkkel tartunk!