Játssz és nyerj páros napijegyet a Szegedi Ifjúsági Napokra

Játssz tisztán, nyerj tisztán, bulizz tisztán! A BradoLife elhozta a nyár utolsó fesztiválos nyereményjátékát! Légy résen, ne maradj le, hiszen újra hatalmas hacacáréra hívunk!

Az elmúlt hetekhez hasonlóan, ismét nyereményjátékra hív a BradoLife social media felületein. Fesztiválozz, és kapcsolj ki velünk a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) Tisza-parti koncertein. Idén nem csak a helyszín lesz varázslatos, hanem a fellépők is magukért beszélnek.

A sok-sok hazai híresség között idén több nemzetközi előadó is érkezik a Napfény városába. Rag’n’Bone Man, Jason Derulo, Tom Grennan Alle Farben és még sokan mások.

Egyszerű a dolgod! Kövesd a BradoLife Facebook oldalát. Kövesd a Bradolife Instagram oldalát. Jelöld meg kommentben azt az ismerősöd, barátod, akivel fesztiválozni szeretnél. Fontos, hogy az általad meghívott is kövesse be Facebook és Instagram oldalunkat.

A nyerteseket sorsolással választjuk ki, az eredményről külön posztban fogunk értesíteni. A nyereményjáték 2022. augusztus 12-én 14 órakor lezárul. Sorsolás pedig egy órával később várható.

Sok sikert kívánunk!