Spártai küzdelem, spártai győzelem

Július utolsó hétvégéjén, a Dunakanyar szívében rendezték meg a világszinten népszerű sporteseményt a Spartan Race-t, amely 10 éve robbant be Európába országaiba. A pálya ezúttal Spartan Sprint, Night Sprint és Kids versenyfordulókból állt. A különleges testmozgás páratlan fizikai és mentális önfejlesztési lehetőséget biztosít a vállalkozó szelleműek számára. Nem csak testük egészségért tesznek azok, akik részt vesznek a medálok megszerzésében, hanem egy nagyszerű közösség tagjaivá is lehetnek.

A nemzetközi versenynek most Vác gyönyörű városa adott otthont. A futam különlegességét nem csupán a festői környezet adta. Ez alkalommal nem csak egyénileg, nem csak felnőttek és nem csak napfénynél küzdhették le az eléjük álló külső – belső akadályokat és léphettek ki komfortzónájukból.
Közel ötezren vettek részt a sportversenyen, a felnőttek mellett, gyerekek és csapatok is indulhattak, természetesen mindenki a saját futamkategóriájában, a saját határaihoz mérten.

A versenyszakasz a Dunapart mellett húzódott, valamint a Ligetben is jó pár akadály várta az indulókat. A sportesemény két pillére a tájfutás és az akadályok teljesítése – ezek minden alkalommal kissé mások, hiszen a versenyeknek otthont adó helységek természeti adottságaihoz mérten alakítják ki a futamszakaszokat, akadálypályákat.

A BradoLife már sokadik alkalommal támogatta fertőtlenítő termékeivel a spártaiak versenyét és az azon indulókat. A rajthoz állók startcsomagjukban 50 ml-es kézfertőtlenítő gélt kaptak, ami a kézfertőtlenítés szakértői szerint, piszkosul jól jött az akadályok teljesítése után.

Tudj meg többet a megmérettetésről, és a következő versenyen induljunk együtt csatába! Te azért, hogy leküzd a benned lévő korlátokat, mi pedig, hogy a Spartan Race-en se kelljen tartanod a kórokozóktól.

A következő verseny októberben, Komlón lesz, ahol szintén mi gondoskodunk a kezek tisztaságáról!