BradoLife fertőtlenítő kendő újra töltve

Veled is előfordult már, hogy legszívesebben alaposan beszappanoztad és bő vízzel átöblítetted volna a telefonod? Kifolyt egy csepp üdítő vagy kávé az íróasztalodra és kerested az eszközt, ami a foltot és a ragadást is megszünteti? Az ilyen és ehhez hasonló helyzetekre gyors és hatékony megoldást szeretnél, használd a BradoLife fertőtlenítő kendőit.

Bizony, a nedves törlőkendő, erre is alkalmas. Sőt, ha ez a BradoLife kendő, akkor fertőtlenítő hatásának köszönhetően nem csak az esetleges foltokat és piszkot távolítja el, hanem az egyes felületeken meglapuló kórokozókkal is végez. A termék hihetetlenül praktikus, hiszen szinte bárhol elfér, s multifunkcionális hatásának köszönhetően a kezek, de a kézbe kerülő tárgyak megtisztítására is alkalmas.

Használható kilincsek letörlésére, íróasztal áttörlésére, billentyűzet tisztításra, telefonképernyő fertőtlenítésére, WC ülőke tisztításra és a legtöbb olyan dologra, ahol felületi tisztogatásra, fertőtlenítésre lenne szükség. Nyáron extrán jól jöhet, hiszen az izzadt tenyereket is secperc alatt felfrissíti. Fontos megjegyezni, hogy csak és kizárólag alkoholálló felületeket szabad a termékkel megtisztítani.

A legjobb, ha mindig van a zsebedben legalább egy csomag, így a piszkos helyzetek, nem érhetnek váratlanul és felkészületlenül. Elérhető 5, 25 sőt még 100 darabos kiszerelésben is, megtalálod online a praktikus bolt webshopjában! Szerezz be te is és teremts magad köré tiszta környezetet.