Tarts a Florin Zrt-vel a Modern Gyárak Éjszakáján

Idén novemberben is megnyitja kapuit a BradoLife termékeket gyártó Florin Zrt. szegedi gyára a Modern Gyárak Éjszakája eseménysorozat keretei között. A vállalat nem mindennapi kitüntetésben részesült az idei évben, ugyanis elnyerte az Év Gyára kitüntetést. Amennyiben kíváncsi vagy, hogy mit is értékelt pontosan a neves szakmai zsűri és érdekel a vállalat, annak működése és termékei, látogass el november 10-én a Kenyérgyári út 17-be.

A szegedi háztartásvegyipari vállalat a régióban kiemelkedőnek számít innovatív működésüket és gyártósorukat tekintve egyaránt, amely az utóbbi pár évben jelentős fejlesztésen és bővítésen esett át.

Ha nincs még programod november 10-re, látogass el a Florin Zrt. szegedi gyárába és ismerkedj meg a kozmetikai és vegyipari termékek gyártási folyamataival. Tapasztald meg első kézből, hogy hogyan készülnek azok a termékek, amiket nap, mint nap használunk és személyes higiéniánkhoz tulajdonképpen nélkülözhetetlenek. Tudj meg többet a vegyészek munkájáról, az összetett folyamatokról és eszközökről, melyeknek köszönhetően elkészülnek a cég termékei és te már tégelyben tapasztalhatod meg a higiéniát.

Számos programmal és érdekességgel várja a látogatókat a Florin Zrt csapata!

Fontos, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött! Ennek feltételeiről a weboldalon tájékozódhatsz!

Kattints a IDE és regisztrálj!