Brado Professzor a PICK Szeged meccsen debütált

A social media oldalainkon már találkozhattak az érdeklődők a BradoLife új kabalájával, Brado Professzorral, aki sok-sok érdekességet, tippeket és tanácsokat oszt meg a követőkkel a kézfertőtlenítésről és a fertőtlenítőszerekről. Brado Professzor mindig tudja mi a teendő, ha fertőtlenítőszerre van szükség.

Szombaton, március 5-én élőben is találkozhattak vele a szegediek: Brado Professzor ugyanis kilátogatott a PICK Szeged-FTC találkozóra. Remekül érezte magát szeretett városának új arénájában, összebarátkozott a PICK Szeged kabalájával, sőt a kezdődobást is ő végezte el. Természetesen a szurkolók kezeinek tisztaságára is gondolt, és BradoLife kézfertőtlenítő gélekkel, illetve kendőkkel készült a meccsre.

 

Ez volt az első alkalom, hogy Brado Professzor élőben jelentkezett, ám nem utoljára láthattuk őt. A jövőben is lesz még lehetőség összefutni vele Szegeden, vagy éppen az ország egyik-másik pontján. Figyeljétek Facebook és Instagram oldalunkat, ahol hírt adunk, hol találkozhattok legközelebb vele.

Fotó: Sólya Eliza / PICK Szeged