Brado és BradoLife – A Magyar Brands Díj nyertesei immár negyedik alkalommal!

Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a Brado és BradoLife márkáink ismét elnyerték a rangos Magyar Brands díjat. Az, hogy immár negyedik éve érdemeljük ki ezt a megtisztelő címet, nem csak a termékeink minőségét és megbízhatóságát tükrözi, hanem az egész csapatunk elkötelezett munkáját is.

Mit jelent a Magyar Brands díj?

A Magyar Brands díjat 2010-ben hozták létre, azzal a céllal, hogy elismerjék és támogassák a kiemelkedő magyar márkákat. Az elbírálás során a szakmai zsűri több kritériumot is figyelembe vesz, mint például a márka ismertsége, a vásárlói bizalom, valamint a folyamatos innovációk. A díjazottak között szerepelni nem csupán presztízst jelent, de egyértelmű visszajelzés is arról, hogy a vásárlók és partnereink megbíznak bennünk.

A Brado és BradoLife márkáinkkal mindig is arra törekedtünk, hogy olyan termékeket hozzunk létre, amelyek megfelelnek a modern, egészségtudatos vásárlói igényeknek. A fertőtlenítőszerek, kéz- és felületfertőtlenítők, valamint egyéb higiéniai termékeink segítségével hozzájárulunk a mindennapi tisztasághoz és egészségmegőrzéshez. Az, hogy ismételten elnyertük a Magyar Brands díjat, számunkra azt jelenti, hogy jó úton haladunk, és továbbra is érdemes fejlesztenünk termékeinket.

Mit jelent ez a vásárlóinknak?

A Magyar Brands díj nem csupán egy cím – ez egy olyan garancia, amely megerősíti fogyasztóink számára, hogy a Brado és BradoLife termékek minősége és megbízhatósága kiemelkedő. Vásárlóink biztosak lehetnek abban, hogy amikor BradoLife terméket választanak, egy olyan márkához fordulnak, amely mögött komoly szakmai elismerés és hitelesség áll.

Köszönjük minden vásárlónknak, partnerünknek és támogatónknak, hogy hozzájárultak ehhez a sikerhez! Az elkövetkező években is azon fogunk dolgozni, hogy továbbra is megőrizzük és növeljük ezt a bizalmat.

Higiéniai szokások otthon és az iskolában

Novák hangsúlyozta, hogy a higiéniai szokások elsajátítása otthon kezdődik, és az iskolában folytatódik. A gyerekeknek már otthon meg kell tanulniuk az alapvető higiéniai szabályokat, mint például a kézmosás, fogmosás, hiszen ezek az alapok lesznek később a mindennapi rutin részei. Fontos, hogy ezek a szokások már óvodás korban kialakuljanak, hiszen az iskolás korra ezeknek már természetessé kell válniuk.

Amikor a gyerekek az iskolában először találkoznak a higiéniai szabályokkal, az már túl késő lehet. Az iskolai élet gyakran sokkal mozgalmasabb és kihívásokkal teli, ezért a szülők feladata, hogy időben felkészítsék gyermekeiket ezekre a kihívásokra. A rendszeres kézmosás, az étkezés előtti és utáni tisztálkodás, valamint a helyes WC-használat mind olyan alapvető szokások, amelyeket otthon kell megtanítani.

Hol találjátok meg a márkánkat?

Bradolife termékeink megtalálhatók a drogériák, hipermarketek polcain, vagy megrendelhetők a Praktikus Bolt oldalán. Legyenek a mindennapok is kórokozómentesek!