RÓLUNK

40 év tudása összegződik a BradoLife fertőtlenítőszerekben

A BradoLife készítmények gyártója, a szegedi Florin Zrt. évtizedek óta a fertőtlenítőszerek szakértője Magyarországon. Tudása és tapasztalata garanciát jelent arra, hogy maximálisan megbízható és hatékony hazai termékekkel védhetik meg magukat és családtagjaikat a fertőzések ellen a BradoLife vásárlói.

A Florin jogelődjénél még a nyolcvanas évek elején fejlesztették ki és kezdték el gyártani azokat a fertőtlenítőszereket, amelyeket a kórházakban és más egészségügyi intézményekben használtak. Az egészségügyben dolgozók közül alighanem mindenki használt már Brado-termékeket, amelyek között kéz-, bőr-és felületfertőtlenítők ugyanúgy megtalálhatók, mint kézápolók és tisztítószerek.

A nagy gyártási és szakmai tapasztalatára alapozva a Florin tíz éve fejlesztette ki és kezdte el forgalmazni a professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot. Az volt a célja, hogy a legmagasabb, kórházi elvárásokat és előírásokat is kielégítő fertőtlenítőszereinkkel megegyező minőségű termékeket bárki használhassa a mindennapi életben, akár otthon vagy éppen útközben is.

 

A BradoLife termékcsaládban minden felhasználási helyzetre találnak megoldást a vásárlók. Az 50 milliliteres kiszerelésű fertőtlenítő gélt és a fertőtlenítőkendőt bárhová magunkkal vihetjük, a legkisebb táskában is könnyen elfér. Otthon vagy a munkahelyen pedig ezeken felül használhatjuk az 500 milliliteres kézfertőtlenítő gélt, a fertőtlenítő folyékony szappant, valamint a kéz- és bőrfertőtlenítő sprayt is.

A Brado-termékcsalád részeként a Florin a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kéz- és bőrfertőtlenítő sprayk mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő aeroszolokat és fertőtlenítő mosószert is készít.

A kereskedők és a vásárlók is keresik a megbízható termékeket és gyártókat, márpedig a Florin és a BradoLife mögött jelentős kapacitás, tapasztalt szakembergárda áll, és olyan fertőtlenítőszerek, amelyeket csaknem 40 éve használnak már a kórházakban.