Őszi túra tippek a BradoLife-tól

A legszebb évszak a kirándulásra az ősz. A természet téli szürke kopárság előtt, összes színét felfesti a vidékek vásznaira. Színes falevelek terítik be a földet és a fák ágait. Az idő kellemes, az erdők lombjain átszűrődő napfény még a nyár melegét idézi. Az egyik legideálisabb családi program ez idő tájt, a túrázás. Ha megfogadsz egy jó tanácsot fontos, az együtt töltött idő során, három dolog ne maradjon otthon: a meleg sál, jókedv és a BradoLife kézfertőtlenítő.

A megfelelő kézhigiéniára ugyanis elengedhetetlen, hogy a családi kirándulás során is gondot fordítsunk. Sok helyzet adódhat, amikor kezeink fertőtlenítése az első kell, hogy legyen és a természetben ritkán terem velünk szemben egy csap szappannal a szélén. A földön összegyűjtött falevelek, gesztenyék és érdekes kavicsok között, sokszor sajnos szemét és állati ürülék is meglapul. Ezek egy gyermeket nem feltétlen riasztanak vissza, hiszen minden felfedezés nagy izgalom számára. Ennélfogva szülőként mindig résen kell lennünk, hogy mi kerül gyermekeink kezeibe és ami még fontosabb, hogy mi ne kerüljön szájukba. Az ilyen alkalmakkor is tökéletes választás a BradoLife bármely kézfertőtlenítő terméke, amely nem foglal sok helyet a hátizsákban, ám annál nagyobb hasznát vesszük a fent említett helyzetekben.

Jó pár km megtétele után, nincs is jólesőbb dolog, mint az otthon elkészített finom szendvics és a termoszban melegen őrzött tea elfogyasztása. Ám, mint azt tudjuk egy igazi kirándulás alkalmával a csigák, különböző bogarak és kis faágak is gyakran kerülnek gyermekeink kezébe, amiből jó lenne, ha egy sem ízesítené a gondosan elkészített elemózsiát. Ilyen esetekre is tökéletes választás a BradoLife kézfertőtlenítő hiszen nem csak megtisztítja a kezeket, hanem fertőtleníti is azokat és elpusztítja a kórokozók 99,9 százalékát. Sőt gyorsan szárad, nem ragad, nem szárít és irritációt sem okoz.

Az ország tulajdonképpen bármely tájegysége természeti csodákat rejt. Akár a magaslatokat kedveled, akár a síkság szerelmese vagy, hazánkban megtalálod a neked tetszőt. Mutasd meg a BradoLife kézfertőtlenítő termékeinek is országunk szépségeit, és élvezd a természetben is a megfelelő kézhigiéniát.