Nagykanizsán folytatódott a Spartan Race

A nagykanizsai Csónakázó-tó partján is a BradoLife gondoskodott a kezek tisztaságáról. 

2021. augusztus 14-15-én a Spartan Nagykanizsa Super & Sprint került megrendezésre, melynek központi helyszíne a Csónakázó-tó volt.

Bátorság, kitartás, szenvedély. A Spartan egyszerre sport, közösség, életfilozófia, melynek csak egy kis szelete az akadályverseny. A világszerte terjedő kihívásokkal teli verseny nyár végén a Zalai-dombság területét vette birtokba, ahol super, sprint és kids kategóriákban mérethették meg magukat a “spartanosok”.

A BradoLife támogatóként ismét gondoskodott a verseny higiéniai biztonságáról: az akadálypálya mentén kézfertőtlenítő géleket, a mosdókban fertőtlenítő folyékony szappanokat helyeztünk ki. Természetesen minden versenyzőnek biztosítottunk egy-egy BradoLife kéz- és bőrfertőtlenítő sprayt is. Cégünket ismét képviselte munkatársunk, akinek elmondása szerint embert próbáló volt a hőség, de sikeresen vette az összes akadályt.

 

Az idei, utolsó versenyre Salgótarjánban kerül sor, melyen ismét a kézfertőtlenítés szakértője gondoskodik majd a kezek tisztaságáról.