Mitől kímél meg a jó higiénia?

A személyes higiénia, testünk tisztán tartása a betegségek megelőzésének legerősebb bástyája – mindenki tudja, mégis gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor hajlamosak vagyunk kompromisszumokat kötni ezen a téren a körülmények miatt. Nem a hiányos egészségügyi ismeretek az oka, se nem az igénytelenség, hanem a rohanó és hektikus életvitel az, amely sokakat arra késztet, hogy lemondjanak elveikről, ha úton vannak, vagy olyan rendezvényeken vesznek részt, ahol sok ember gyűlik össze, és a vízhez, mosdóhoz való hozzáférés nincs kielégítően megoldva.

Fesztiválokon, partikon, közösségi közlekedés után nem mindig van lehetőség gondoskodni a kézfertőtlenítésről, megfelelő higiéniáról. Így aztán egy kiadós buli után a jóleső fáradság és a szép emlékek helyett sokan náthával, influenzával vagy akár fertőző hasmenéssel térhetnek haza a rossz higiénia miatt. Szintén a higiénikus életvitellel, tisztasággal függnek össze az olyan kellemetlen fertőzések is, mint a meningitisz, a hörghurut, a hepatitisz A és hasonló rémségek.

Amit a higiénia érdekében tenni lehet

Megkímélheti magát a kellemetlen emlékektől, ha útközben, sőt tömegrendezvényeken sem feledkezik meg a BradoLife termékeiről. Ezek olyan praktikus kiszerelésben is elérhetőek, amelyet mindenhová magunkkal vihetünk, mert tervezésükkel a mozgalmas, rugalmas életvitelű, illetve az életvitelükkel korukat meghazudtoló ügyfeleinkre gondoltunk, akik egészségtudatosak, és körülményektől függetlenül adnak a higiénia igényeire.

Ilyen magunkkal vihető lehetőség a kézfertőtlenítésre a BradoLife gél mini változata, amelynek 50 ml-es kiszerelése garantálja, hogy akkor sem kell fertőzésveszélynek kitennie magát, ha mindenki más lejjebb ereszti a mércét a körülmények hatására. Ez a termék nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és vírusokkal szemben is védelmet nyújt: a körülményektől független higiénia biztonságát adja a leggyakoribb kórokozók ellen.

Szintén magával viheti a személyes tisztaságot a BradoLife 5 db-os csomagolásban kapható fertőtlenítő kendőinek a formájában, amelyekkel eltörölheti a leggyakoribb baktériumok és kórokozók jelentős részét, és nagyobb védelmet élvezhet a fertőzések ellen.

A részletekért kattintson a linkre, ha igényes a személyes tisztaságra, és nem ismer tréfát a higiéniában!