Miért legyen nálad mindig fertőtlenítő kendő?

Sok dologról mondják, hogy jó, ha mindig nálunk van. Ha mindegyiket magunkkal kellene hurcolnunk, valószínűleg nem is léphetnénk ki hátizsák nélkül a házból. Az összes javasolt apróságnál, minden esehetőségre magunkkal vitt hétköznapi kelléknél fontosabb azonban a fertőtlenítő kendő, amelynek rendszeres használata hosszú lefolyású és kellemetlen betegségektől kímélhet meg.

Sokkoló adatok támasztják alá a fertőtlenítő kendő használatát

Igényes, magadra adó felnőttként nagyon fontos, hogy ne a körülményekben vagy másokban, hanem magadban bízz, és ne hagyd a véletlenre a személyes higiéniádról való gondoskodást. Hogy a legsokkkolóbb adatot említsem: emberi ürülékkel szennyezett felületekkel kerülhetsz kapcsolatba nap mint nap, anélkül, hogy tudnál róla.

A leggyakoribb mindennapi használati tárgyak fertőzésforrásoktól hemzsegnek – különösen ha többek által érintett eszközökről van szó. A Michigani Állami Egyetem kimutatása szerint hatból egy mobiltelefon ürülékkel szennyezett! Ez önmagában is sokat elárul a körülötted élő emberek tisztálkodási szokásairól. Ha saját leggyakrabban használt eszközeik egyikére ennyire kevés gondot fordítanak, akkor mi várható el tisztaság szempontjából a tömegközlekedési eszközöktől, nyilvános helyektől?

Az okostelefon azonban legalább nem jár kézről kézre, mint például a leggyakoribb fizetőeszközök: a pénz és a bankkártyánk. Hogy a legnyilvánvalóbb betegségforrásnál maradjunk, amely miatt a fertőtlenítő kendőt magunkkal vinni mindig jó ötlet: a bankkártyák 10%-án és a bankjegyek 14%-án található emberi ürülék. Képzeld csak el, hogy akkor milyen lehet a helyzet a naponta több százezer ember által használt közlekedési eszközök fogantyúival vagy a leszállásjelző gombbal!

A fertőtlenítő kendő mindig nálad lehet

Beleborzong az ember. Holott szerencsére nagyon egyszerűen tehetünk ellene, hogy áldozatul essünk mások hanyagságának. Minden nagyobb hazai üzlethálózat, a viszonteladók sokasága nem hiába forgalmazza fertőtlenítő kendőinket egyre több egészségtudatos felnőttnek. Ezek az egyre elterjedtebb igény a mérleg másik serpenyőjében ellensúlyozza az elhanyagolt személyes higiéniáról, piszkos kezekről szóló riasztó adatokat.

A linkre kattintva Te is jobban megismerheted a bárhová magaddal vihető megoldást, a Brado Life fertőtlenítő kendőt!