MagyarBrands díjazott lett a BradoLife

Március 24-én kerültek átadásra a MagyarBrands díjak, melyekkel a legkiemelkedőbb magyar márkákat tüntetik ki. Az elismertek között idén a BradoLife termékcsalád is szerepelt.

A díjazási rendszer több mint egy évtizede értékeli a hazai termékeket, három kategóriában: Kiváló Fogyasztói, Üzleti vagy Innovatív Márkaként. Amennyiben a három közül valamelyik elismerést sikerül elnyerni, a munkáltató pályázhat a Kiváló Munkáltatói Márka Díjra.

Az elismerés nemcsak a magyar cégeknek kitüntetés, hanem egyúttal a fogyasztókat is segíti a megfelelő választásban, hiszem számos kutatás bizonyítja, hogy a magyar vásárlók elkötelezettek a hazai termékek iránt.

Az idei díjazás még különlegesebb, ugyanis a vírushelyzetben helytállni, profitot termelni és kimagasló eredményt nyújtani nem kis próbatétel.

„A fogyasztók vásárlási szokásai az elmúlt két évben sokat változtak, ezt minden kiváló magyar márka nagyon jó tudja, érzékeli. A fogyasztói igényeknek való megfelelés talán sosem volt akkora kihívás, mint napjainkban” – hangsúlyozta Serényi János, a MagyarBrands program elnöke.