Kézfertőtlenítés: az első védelmi vonal a betegségek ellen

Az önfeledt játék a homokozóban, az utcán talált szerencsekavics vagy a barátságos szomszéd cica megsimogatása – a kisgyermeki élet napi fénypontjai. Mindezek a szép pillanatok azonban a kórokozó baktériumok millióit hozhatják a házba, ha nem gondoskodunk rögtön hazatérés után a közös kézfertőtlenítésről.

A kézfertőtlenítés szerepe a betegségek megelőzésében

Mindennapi életünk során nagyon sokféleképpen kapcsolatba lehet kerülni a komoly betegségforrást jelentő baktériumokkal. Ezek közül a leggyakoribbak: (kisgyerekes anyáknál, apáknál) a pelenkacsere, másvalaki piszkos kezének érintése, és általában a fertőző felületekkel lépten-nyomon létrejövő kontaktus.

Persze nem élhetünk burokban. Minden potenciális kórokozót kizárni életvitelünkből se nem lehetséges, se nem kívánatos – mert a túlzott óvatosság életünket tenné szegényebbé. Fontos azonban, hogy a ragályos betegségek megelőzése érdekében otthonunkban és útközben egyaránt gondoskodjuk a megbízható kézfertőtlenítés lehetőségéről.

A hazatérés után „reflexszerűen” végzett kézmosás BradoLife folyékony szappannal és a mindig magunkkal vihető, praktikus csomagolású folyékony kézfertőtlenítő használata által biztosított tiszta kéz az első védelmi vonalat jelentheti olyan kellemetlen és hosszú lefolyású betegségek megelőzésében, mint a nátha, az influenza, a meningitisz, a hörghurut, a hepatitisz A, vagy a fertőző hasmenés.

Különösen kisgyerekes szülők számára fontos, hogy folyamatosan szem előtt tartsák gyermekük kezének tisztaságát. Gyermekeink ugyanis tudtunkon kívül, percek alatt veszélyes fertőzések áldozatává válhatnak, ha a fertőző hatású felülettel való kontaktus után szemüket, orrukat vagy szájukat érintik. Ezután pedig már csak idő és egy kis balszerencse kérdése, és mint az egymás után boruló dominók, máris ágynak dőlhet az egész család.

A család egészségének védelmében: BradoLife

A Brado márka 30 évvel ezelőtt a magas fokú kórházi higiéniát biztosító termékekkel indult. Az időközben eltelt több mint fél évszázad alatt ebből kiindulva olyan hírnévre tett szert, amely biztosította iránta a vásárlók bizalmát. Ha az egészségügyben, ahol a tisztaság létkérdés, Bradót használnak, akkor ezek a higiéniai szerek nyilván megbízhatók.

Kattintson a linkre, ha a gyermekei, családja vagy saját egészsége érdekében magasabb szintre szeretné emelni a kézfertőtlenítést!