Ismét Magyar Brands Díj elismerésben részesült a BradoLife termékcsalád

Forrás: Magyarbrands.hu

A Magyar Brands díjazási rendszer a legsikeresebb hazai márkákat, termékeket és szolgáltatásokat minősíti, immár tizenhárom éve. Kiváló Fogyasztó, Kiváló üzleti és Kiváló Innovatív Márka kitüntetési alapkategóriában. A rangos díjazási rendszer 2010 óta segíti a magyar fogyasztókat, a megfelelő termékválasztásban.

BradoLife termékeink a Kiváló Fogyasztói címmel büszkélkedhetnek, amely nem csak a gyártónak visszaigazolás, munkája minőségéről, hanem visszajelzés a fogyasztók részéről is. Ezen kategóriában a kiválasztási folyamat nagyban függ a vásárlók véleményétől. A márka ismertségét, valamint elismertségét ugyanis országos reprezentatív, online piackutatásokkal vizsgálják. Az idei évben a Kiváló Fogyasztói márkák átlagos kedveltsége 85 százalék feletti, átlagos ismertségük pedig 75 százaléknál is magasabb volt. Büszkén mondhatjuk tehát, hogy elkötelezettek a magyar fogyasztók a BradoLife termékei iránt.

Serényi János, a MagyarBrands Program elnöke így fogalmazott: „Görög görögdinnyét nem kérek, kizárólag magyar görögdinnyét szeretnék venni – először csak szórakoztatónak, később már iránymutatónak éreztem ezt a zöldségesnél nemrégiben hallott mondatot. Jól érzékelhető, hogy évről évre rohamosan nő az igény a hazai termékek, szolgáltatások iránt…”