Ismét kutyás versenyen járt a BradoLife

Október 30-án, Vácdukán került megrendezése a Not Just Run, ami a Hard Dog Race jótékonysági futama. Az idén öt éves kutyás akadálypályás verseny minden évben támogat egy jó ügyet, idén az InDaHouse Egyesületre és a kutyatartási kultúra fejlesztésére esett a választásuk. Az InDaHouse Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak fejlesztő foglalkozást már egészen kicsi kortól. Céljuk, hogy a gyerekek saját sorsukat irányító, mobilitásra képes felnőtté váljanak, akik szülőként be tudják építeni a tőlük kapott támogatást a gyerekeik nevelésébe.

A HDR nemcsak a versenyre érkezett nevezésekből befolyt összeg egy részét ajánlotta fel az egyesületnek, hanem szakemberekkel együttműködve előadássorozatot is tart a gyermekeknek a kutyatartás kultúrájáról.

A BradoLife és Brado termékek ismét garantálták a versenyzők biztonságát! Bradonett fertőtlenítő folyékony szappan és BradoLife kézfertőtlenítő gél biztosította a higiéniát a verseny területén, emellett minden induló rajtcsomagjába 1-1 darab BradoLife/Bradoplus kéz-és bőrfertőtlenítő 100 ml alu aeroszolt raktunk.