Így biztonságos a tömegközlekedés!

Bár a maszkoktól jóideje búcsút vehettünk, kezeink tisztán tartására továbbra is nagy figyelmet kell fordítanunk, hiszen ki akarná kórokozók milliót kéretlenül „hazacipelni”?

Aki a tömegközlekedést választja, nem csak a környezetünk megóvásához járul hozzá, de rengeteg időt is nyer a dugóban való idegölő araszolás helyett. Az utazás kényelmes, gyors, nem mellesleg közben rengeteg mindent csinálhatunk: belemerülhetünk kedvenc regényünkbe, a mobiltelefonon filmet nézhetünk, és akár még az elfelejtett lecke megírására is van kis idő. Brado Professzor ezért is ajánlja mindenki figyelmébe, hogy amikor csak teheti, döntsön ezen utazási mód mellett. Persze, egyvalamire továbbra is ügyelni kell: potenciális kórokozók is velünk tarthatnak az adott járművön, hiszen a kapaszkodókat, gombokat nap mint nap rengetegen érintik meg. Ezen veszély ellen könnyedén védekezhetünk, és erre az elővigyázatosságra nem csak a koronavírus megjelenése óta van szükség – mindig érdemes figyelni arra, hogy szakszerűen fertőtlenítsük a kezünket!

Ha nem akarunk kidőlni…

Ne feledjük: a kézfertőtlenítés az első védelmi vonalat jelentheti a ragályos betegségek ellen, melyek olykor hosszú lefolyásúak és bizony kellemetlenek lehetnek, mint például egy fertőző hasmenés. A hazatérés utáni rendszeres kézmosás mellett útközben is gondoskodjunk az egészségünkről megbízható kézfertőtlenítéssel. Ez a kisgyermekek számára duplán ajánlott, mivel a picik előszeretettel tapogatnak meg kis kezeikkel minden felületet a tömegközlekedési eszközökön, s ha a fertőző hatású felülettel való kontaktus után a szájukba, szemükbe, orrukba nyúlnak, csak szerencse kérdése, hogy megúsznak-e egy megbetegedést. Előzzük meg, amit lehet!

Pici és hasznos

Egy kis kiszerelésű kézfertőtlenítő mindig befér a zsebbe, a táskába, legyen szó rövidebb buszos útról vagy hosszabb vonatozásról. A BradoLife 50 ml-es kézfertőtlenítő géljei nem csak a jól ismert baktériumokkal bánnak el, de a gombákkal és vírusokkal szemben is felveszik a harcot. A suliba már önállóan utazó gyerkőcöknek is legyen a napi felszerelésük része. Ha még ezt sem szeretnék magukkal cipelni, reggel nyomjunk a kezükbe egyesével csomagolt, praktikus BradoLife fertőtlenítő kendőt, melyet akár 100 db-os kiszerelésben is beszerezhetünk a családnak.

Brado_FB_2022_februar_suli-0323