Hordozható higiénia: a fertőtlenítő kendő

Személyes higiéniánk sohasem válhat a körülmények áldozatává, mert kellemetlen és hosszú lefolyású fertőző megbetegedések kockázata ehhez túlságosan nagy. De akkor mi a megoldás, ha útközben, házon kívül a kezünk olyan felülettel kerül érintkezésbe, ami után szinte ösztönösen, legszívesebben azonnal kezet mosnánk? A BradoLife fertőtlenítő kendő lehetővé teszi az Ön számára, hogy a ne csupán a higiénia szubjektív érzését élvezze, hanem a kifogástalan tisztaság biztos tudatában maradjon, bármilyen helyen jár.

A fertőtlenítő kendő forradalma

A szakértők véleménye alapján kezünk megtisztításának legalaposabb módja még mindig a klasszikus kézmosás. Az ennek során érvényesülő mechanikai hatás, súrlódás igen hatékony a mikrobák fellazításában, a bőrről való eltávolításában.

A higiénia azonban nem mindent vagy semmit alapon működik. Vagyis: ha az ideális kézmosási feltételek (meleg víz, szappan, fél perc, törlőkendő) nem állnak rendelkezésre, az még nem jelenti azt, hogy összeszorított foggal ki kellene várni, hogy hazajussunk.

A BioMed Central 2010-es adatai alapján azok a személyek, akik naponta legalább öt alkalommal gondoskodtak kezük fertőtlenítéséről – függetlenül attól, hogy akár reggeltől estig távol voltak otthonuktól – 66%-kal csökkentették esélyüket a megbetegedésre. Egy korábbi kutatás szerint pedig azok a családok, amelyeket bőségesen elláttak kézfertőtlenítő eszközökkel, a következő 5 hónap során 60%-kal ritkábban betegedtek meg emésztőrendszeri fertőzések következtében.

Az adatok ismeretében nem túlzás tehát azt állítani, hogy a hagyományos szappan-víz-törülköző kombináció mellett az alternatív kéztisztító szerek, köztük elsősorban a bárhová magunkkal vihető fertőtlenítő kendő valódi forradalmat hoztak a személyes higiénia biztosítása terén.

Legyen Önnél mindig BradoLife fertőtlenítő kendő!

Cégünk nagy sikerű terméke, az 5 db praktikus csomagolású kendő viszonteladó ügyfeleink mellett minden nagyobb hazai üzlethálózatban jelen van, mert a fogyasztók felismerték előnyeit: mindenekelőtt azt, hogy bárhová kényelmesen magukkal vihetik, és így a legrosszabb körülmények között sem kell lemondaniuk önmagukkal és személyes higiéniájukkal szembeni igényeikről.

 

Kattintson a linkre, ha kíváncsi rá, hogy, mit nyújthatnak Önnek a BradoLife fertőtlenítő kendők!