Brado Professzor a Reggeliben 

Népszerű televíziós magazinműsorban vendégeskedett a BradoLife kabalafigurája. Bár Brado Professzor a tudomány embere, az RTL Klub stúdiójában a kamerák előtt is magabiztosan mozgott, és persze nem feledkezett meg arról, hogy tiszta kézzel a munka is jobban megy, így a műsorvezetők kezét is egy gyors mozdulattal fertőtlenítette. 

A műsorba vele tartott Barta Attila, a BradoLife termékeket gyártó Florin Zrt. cégvezetője, aki a műsorvezetők érdeklődésére elmondta, milyen a valóban jó és hatékony fertőtlenítőszer. Később, a Reggeli műsorának Facebook Live-jában arról is szó esett, hogy a szegedi cég egyik igen népszerű terméke a légtérkezelő aeroszol. Ez a praktikus termék jó szolgálatot tehet minden olyan helyiségben, ahol sokan tartózkodnak (például irodai környezetben, várótermekben), és nem mindig van lehetőség az alapos átszellőztetésre, továbbá a rendszeres fertőtlenítésre. 

Nézzétek meg a Barta Attilával készült beszélgetéseket! 

Reggeli – Ilyenek a jó kéz és felület-fertőtlenítőszerek (rtl.hu) 

Facebook 

Kövessétek továbbra is Facebook és Instagram oldalunkat, ahol Brado Professzor még több hasznos tippel és tanáccsal segít, többek között abban, hogy melyik fertőtlenítőszert mikor érdemes használni.