Brado professzor a katedrán

Fontos számodra a tisztaság, de bizonyos kérdésekkel elakadtál és nincs ki segítsen? Sok fertőtlenítő eszközt és módszert használsz, de nem tudod, hogy melyik a leginkább hatékony közülük? Akkor tarts Brado Professzorral a következő hónapokban.

Új sorozat indul social media felületeinken, a BradoLife Facebook és a Bradolife Instagram oldalán az iskolakezdéssel párhuzamosan Brado Professzor is elindítja online egyetemi kurzusát. Ugyan szabadon választható tárgy, de bölcsészektől a kvantumfizikusokig mindenki számára hasznos és tanulságos lehet az ott szerzett tudás- csak ajánlani tudjuk.

Brado Professzor Egyeteme címmel elindított sorozatunk célja, hogy jobban megismerjük a minket körülvevő, mégis láthatatlan világot, a vírusok és baktériumok világát. Ugyanis minél több információt gyűjtünk össze a kórokozókról, annál könnyebb birkózhatunk meg velük és annál hatékonyabb tartjuk őket távol.

A következő hónapokban, általánosabb témáktól haladunk a specifikusabb területekre. Így eljutunk a higiénia kialakulása, illetve a vírusok és baktériumok közötti különbségektől a fertőtlenítőszerek hatóanyagának összetételéhez, valamint megtudhatjuk, hogy a fertőtlenítőszerek és az ékszerek mennyire vannak szoros barátságban egymással.

Senkinek sem kell izgulnia, házifeladat nem lesz, azonban a poszt alatt örömmel és érdeklődéssel várjuk a kérdéseket, esetleges igényeket a következő tanórák témájára. Sőt, azoknak, akik minden órán részt vesznek és kommentelnek, különleges nyereményjátékkal készülünk.