Brado Professzor a 26. Szegedi Borfesztiválon

Véget ért a Szegedi Borfesztivál. Idén 26. alkalommal rendezték meg a közkedvelt, rendezvénysorozatot, amely elsősorban kulturális, illetve gasztronómiai programokkal várta az érdeklődőket.


A tájegység egyik legnépszerűbb fesztiválja ebben az évben a Dóm téri kavalkád, a Kézműves udvar, a Kincs tér, valamint a Hidivásár helyszíneken kápráztatta el a látogatókat.

Ilyenkor sokan utaznak a városba, hiszen nem csak a helyi, illetve az agglomeráció lakosságát foglalkoztatják a nívós koncertek, az ikonikus borok, a sok apró vásári kincs, valamint a gasztronómiai különlegességek.

A kulináris élmények, a finom borok és a hangulatos zene mellett BradoProfesszor is jelen volt az eseménysorozaton, hiszen ő is a Napfény városának szülötte. A Szakértő rengeteg érdekességet, tippet és tanácsot osztott meg a fesztiválozókkal a kézfertőtlenítésről és a fertőtlenítőszerekről – hiszen hol is lenne azokra nagyobb szükség, mint egy tömegrendezvényen.

Felhívta a figyelmet arra, hogy nyáron is fontos, hogy odafigyeljünk a megfelelő kézhigiéniára.
Például, ha barangolunk az utcákon és megkívánunk valami helyi finomságot, ügyeljünk oda, hogy az ételt tiszta kézzel fogjuk meg. Amennyiben nincs lehetőségünk vízzel és szappannal kezet mosni, használjunk kézfertőtlenítő gélt vagy kendőt. A BradoLife 50ml-es kézfertőtlenítő gélje 12 illatban elérhetőek, így biztos megtaláljuk a számunkra legideálisabbat. Még utazás előtt szerezd be a kedvenc termékedet!

Ha nem tudtál részt venni a 26. Szegedi Borfesztiválon viszont érdekelnének a szaktanácsok érdemes bekövetned a BradoLife Facebook és Instagram felületeit, ahol a folyamatosan frissülő tartalom mellett, hasznos és érdekes tanácsokat olvashatsz a fertőtlenítésről.