Bemutatjuk Brado Professzort!

Új taggal bővült a BradoLife-család: szakértőnk, Brado Professzor legfőbb küldetése, hogy tanácsaival megkönnyítse a döntéseket a fertőtlenítés kapcsán nap mint nap felmerülő kérdésekben. Legyen szó a vírusok és baktériumok elleni védekezésről az otthonunkban, az iskolában, a munkahelyünkön vagy a tömegközlekedési eszközökön – bármilyen témában otthonosan mozog.

Brado Professzor azt vallja: a pontos információk, a helyes és naprakész ismeretek segítenek, hogy minden esetben a számunkra legmegfelelőbb megoldást válasszuk, biztonságban tudva így családunkat és szeretteinket. A higiéniára folyamatosan kiemelt figyelmet kell fordítanunk, és nem csak az életünkben továbbra is jelen lévő koronavírus-járvány, de az aktuális influenzaszezon kapcsán is törekednünk kell arra, hogy megőrizzük egészségünket. Akármilyen – addig talán ismeretlen – helyzetben is találjuk magunkat, nem maradunk válaszok nélkül.  
 
Brado Professzor szerint nincs rossz kérdés, csak olyan, amit még nem tettek fel! Brado Professzorral már találkozhattok Facebook és Instagram oldalainkon.