A FesztiválszezON a BradoLife dolgoz(z)ON

Különösen nagy figyelmet kell az idei nyáron a fertőtlenítésre fordítani, s a fesztiválok esetében ez még fokozottabban igaz.

A 2022-es nyár az első olyan, a 2020-ban betört koronavírus-járvány óta, amely a betegséget megelőző idők forgatókönyve szerint zajlik. A legtöbb országban az összes járványügyi korlátozást eltörölték, s már az utazás is megkötöttségek nélkül zajlik.

VOLT fesztivál, Balaton Sound, Sziget, Campus, Strand, EFOTT, SZIN és a többi. Sok helyről, sok ember egy helyen.

Érthető okokból az emberek vissza kívánnak térni korlátozások nélküli életükhöz szabadon átélni a koncertélményt és a barátok társaságát, s hol is adódik erre a legjobb alakalom, mint egy fesztiválon.

Amit viszont megtanultunk az elmúlt két évben érdemes nem elfelejtenünk.
Mindig legyen nálunk valamilyen fertőtlenítésre alkalmas készítmény, akár 50 ml-es kézfertőtlenítő gél, ami még a legkisebb táskában is elfér, akár fertőtlenítő kendő, ami szintén elenyésző helyet foglal.

Használjuk őket mikor az ízletes kézműves hamburgerért állunk sorban, és akkor is, amikor a kis kék bódék előtt várakozunk.

A BradoLife idén is segít a fesztiválozóknak ebben, hiszen a Campus Fesztivál, az EFOTT és a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) a BradoLife segítségével veszi a tömegrendezvény higiéniai akadályait.

A fesztiválok területén több fertőtlenítő állomást kihelyezünk, ami mellett, ha elhaladsz, ne habozz használni!


A mosdókban fertőtlenítő folyékony szappanokkal segítünk benneteket a tiszta pillanatokhoz.

Keresettek minket az említett három fesztiválon! Mi biztosan nem fogunk unatkozni, de miénk a piszkos munka tiétek a tiszta szórakozás!