A BradoLife termékek gyártását is megnézhették a Modern Gyárak Éjszakáján

Nagy örömünkre a Brado és BradoLife fertőtlenítőszereket is előállító Florin Zrt. is megnyithatta kapuit az érdeklődők előtt az idén ötödik alkalommal megrendezett Modern Gyárak Éjszakáján. A szegedi üzem hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt években: a régi gyárépületek helyén ma már vadonatúj üzemekben korszerű gyártástechnológiai berendezések működnek. Ezeken a gyártósorokon készülnek a BradoLife és BradoClub termékek is. 
Az eseményt nagy érdeklődés övezte, ugyanis csaknem 150-en látogattak el a szegedi gyárba. A kétórás program résztvevői szakértő vezetővel bejárhatták a modern gyárat, és végigkísérhették, miként lesz egy ötletből késztermék, hogyan készülnek a fertőtlenítőszerek, Ajándékként mindenki kikeverhette a saját ízlése szerint illatosított kézkrémjét is.

A november 12-i gyárlátogatás azért is különleges, mert ez volt az első alkalom, hogy az új gyárat megnézhette a nagyközönség is. A túra végén kitöltött kérdőívek arról tanúskodnak, hogy igazán elégedettek voltak a szervezéssel, és élvezték a látogatók a programot, hiszen az 1-től 10-es skálán 9,75-ös átlagértéket adtak.