A BradoLife szolgáltatta a biztonságot a debreceni Campus Fesztiválon

A pandémia okozta kényszerű szünet után újjáéledt Debrecen rendezvénye, amely új partnerre talált a BradoLife márkában,  a kézfertőtlenítés szakértőjében. Számunkra nem csak a járvány idején fontos, hogy gondoskodjunk a  nagy létszámú események megfelelő higiéniai körülményeiről, ezért fertőtlenítő szereinkkel a jövőben is jelen leszünk a tömegrendezvényeken.

A koronavírus-járvány  okozta két évi kihagyás után július 21. és 25. között megtartott 13. Campus Fesztivál volt az első nagy hazai könnyűzenei fesztivál. A szervezők újult erővel mindent beleadtak: 14 színpadon 200 zenei formáció, több mint 1100 zenész lépett fel. A zenén túl egyéb változatos programok is várták a fesztiválozókat. 50 vendéglátóegység gondoskodott az ellátásukról.

Az esemény egyfajta ünnep volt, ahol végre együtt lehetett a közönség a kedvenc előadóival. Különleges színfolt volt a Campus Art minifesztivál, valamint a légtáncos akrobatákból, óriásbábokból, zsonglőrökből és gólyalábasokból álló felvonulás is.

A BradoLife, a kézfertőtlenítés szakértője gondoskodott a megfelelő higiéniáról. A BradoLife hostessei fogadták a bulizókat, akik így a fesztivál területét már 3 ml-s kézfertőtlenítő géllel a kezükben vehették birtokba. A folyamatos kézfertőtlenítés biztosítása érdekében 4 kiállásos fertőtlenítő oszlopokat is elhelyeztünk, a vendéglátóegységek számára pedig 1,5 literes BradoLife kézfertőtlenítő gélt és Bradolin felületfertőtlenítő szert szolgáltattunk.

 

 Az EFOTT Fesztiválon is ott leszünk!