A BradoLife átment az ITM tesztjén!

A BradoLife átment az ITM tesztjén!

A WHO ajánlása szerint koronavírus-fertőzés elleni védekezés egyik leghatásosabb módja (az otthon maradás mellett) a gyakori, alapos kézmosás. A megnövekedett kereslet miatt most gyakorlatilag minden eladható, ami kicsit is összefüggésbe hozható a fertőtlenítéssel…de légy óvatos!

Nem minden (kéz)fertőtlenítő hatásos!

Április első hetében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) akkreditált Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma összesen 69 antibakteriális fertőtlenítő szert (kéz- és felületfertőtlenítőt, szappant és tusfürdőt) ellenőrzött. Az ITM közleménye alapján a vizsgálatba bevont szerek közül 14 termék nem igazolta teljes körűen a címkén feltüntetett hatásokat, és két esetében egyáltalán nem sikerült kimutatni az antibakteriális hatást. A BradoLife rajongóknak viszont van egy megnyugtató hírünk:

Termékeink közül a népszerű kézfertőtlenítő gél és az antibakteriális tusfürdő is csont nélkül átment a teszten!

A kézfertőtlenítő lista 2. oldala
A szappan és tusfürdő lista 3. oldala

A vizsgálatba bevont termékek listáját és az eredményeket a fogyasztóvédelem honlapján tudod megtekinteni.

Antibakteriális ≠ vírusölő hatású

Azt mindenképpen fontos hangsúlyozni, hogy az ITM vizsgálata a baktericid és fungicid hatást ellenőrizte, azaz a baktérium- és gombaölő képesség volt fókuszban, nem pedig a vírusölő hatás. A BradoLife kézfertőtlenítő termékek a vizsgált két hatás mellett vírusölő hatással is bírnak! 

A megfelelő virucid hatás elérése érdekében kövesd az útmutatást!

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlattal szemben ugyan a fogyasztóvédelem folyamatosan fellép, de a saját biztonságod érdekében te is tehetsz lépéseket: csak jól ismert termékeket vásárolj, és megbízható kereskedőktől szerezd be!

A Bradolife-ra ebben (is) maximálisan számíthatsz!

Keresd termékeinket az alábbi üzletekben:

Igyekszünk folyamatos áruellátást biztosítani partnereinknek, de a termékeink iránti megnövekedett igény miatt előfordulnak készlethiányos időszakok az üzletekben. Ezért a megértésedet kérjük!