Veszélyforrások és megelőzés

Baktériumok és vírusok 

Nagy problémákat tudnak okozni, mégis keveset tudunk rólunk. Mi a különbség a baktériumok és vírusok között? Mindegyik rossz-e, élőlények, vagy nem, melyik hogyan terjed, milyen betegségeket okozhatnak? Írásunkból mindezekre a kérdésekre választ kaphat, így könnyebben tud majd védekezni a kórokozók ellen.

Hogyan védjük meg az egészségünket?

A kézfertőtlenítők használata egyre elterjedtebb. Azonban a legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy mi a különbség az antibakteriális és fertőtlenítő szerek között, vagy hogy mit jelentenek a kézfertőtlenítőkre írt kifejezések, mint fungicid, baktericid, vagy virucid. Mi segítünk kiigazodni a különböző elnevezések között.

Hol találkozhatunk kórokozókkal?

A mindennapok során számos olyan élethelyzetbe kerülünk, amikor kezünkre betegségeket okozó baktériumok, vírusok kerülhetnek. Némelyikről nem is gondolnánk, milyen veszélyeket rejt magában. Tudta például, hogy egy amerikai kutatás kimutatta, hogy a számítógép billentyűzetén több baktérium van, mint a wc-ülőkén? Többet akar tudni? Kattintson!

Védelem az egész családnak

A helyes és alapos kéztisztítás fontosságát már gyermekkorban meg kell tanítani, hogy elkerüljék a nem tiszta kéz okozta megbetegedéseket. A BradoLife termékei a család minden tagja számára hatásos védelmet nyújt a kórokozókkal szemben. Hogy a különböző életszakaszokban milyen veszélyek fenyegetik a gyerekeket? Összeállításunkból kiderül. Kattintson!