BradoLife fertőtlenítő kendő

Kezünk tisztasága a higiénia és az ápoltság alapja, amely a betegségek egy részét is távol tartja. Keze akkor is legyen tiszta, ha nincs a közelben kézmosási lehetőség! Ezt biztosítja az Ön számára a BradoLife fertőtlenítő kendő.

Ideális megoldás Önnek a legkülönbözőbb helyzetekben, ha fontosnak tartja a személyes ápoltságot és az egészséget:

  • Ha Ön kisgyerekes szülő, bárhol megtisztíthatja a gyermeke maszatos kezét, és ezzel elejét veheti a csúnya betegségeknek.
  • Bulin, fesztiválon vagy utazás közben gyorsan pótolható az elmaradt kéztisztítás akkor is, ha nincs a közelben mosdó.
  • Amikor hirtelen megéhezik, és kénytelen elfogyasztani némi gyorsételt útközben, étkezés előtt gondoskodhat a keze tisztaságáról.
  • A tömegközlekedés használata esetén, vagy ha jártában-keltében sok kétes tisztaságú tárgyat kénytelen megfogni, egészsége megőrzése érdekében kötelező a kézfertőtlenítés: minél hamarabb, annál jobb!
  • A kéz mellett kiválóan alkalmas kisebb tárgyak, felületek letörlésére, fertőtlenítésére (pl. vécéülőke, telefon, billentyűzet stb.).

Bárhol, bármikor!
BradoLife fertőtlenítő kendő

Külső körülményektől független, bárhová magunkkal vihető higiénia. Ezt biztosítja az 5 db praktikus csomagolású BradoLife fertőtlenítő kendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen.

A kéz mellett különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére is alkalmazható, hogy duplán biztos lehessen a fertőzésforrások hatástanításában.

Miért legyen nálunk mindig

BradoLife kendő?

Bárhová tart, ne induljon el otthonról BradoLife fertőtlenítő kendő nélkül, mert:

  • Ezek az egyénileg csomagolt kendők praktikusan elférnek a táskában vagy a zsebben, így bárhová magunkkal vihetők.
  • A BradoLife kendő nem ragacsos, se nem szárad ki, hanem éppen a megfelelő fertőtlenítő nedvességet biztosítja akkor is, amikor hirtelen nem tud vízközelbe jutni.
  • A BradoLife professzionális színvonalú higiéniai hatást nyújt az Ön számára a mindennapokban, hiszen a gyártó Brado fertőtlenítő termékeit kórházi körülmények között is előszeretettel használják.
  • Roppant kellemetlen, hosszan tartó betegségektől védheti meg magát és szeretteit a fertőzésveszélyes közösségi tereken, a különféle bőrbetegségektől kezdve egészen a megfázásig és az influenzáig.

Óvja meg útközben is a keze tisztaságát!

Keresse a BradoLife fertőtlenítő kendőt a higiéniai termékekkel jól felszerelt üzlethálózatokban – vagy érdeklődjön közvetlenül az elérhetőségeinken!

Hol találkozhat kórokozókkal?