Termékeink

Brado Life kézfertőtlenítő gél 50 ml

BradoLife kézfertőtlenítő gél 50 ml

Kezünk sokféle olyan felülettel érintkezésbe kerül, amelyről sejthető, hogy hemzseg a fertőző baktériumoktól, a gombáktól és a vírusoktól. Erre az egészségünket veszélyeztető külső hatásokra nyújt megoldást a BradoLife kézfertőtlenítő gél 50 ml-es változata, amelyet praktikus és felhasználóbarát csomagolásának köszönhetően bárhová magunkkal vihetünk. 

Brado Life kézfertőtlenítő gél

BradoLife kézfertőtlenítő gél 500 ml

Életünk azon színterein, ahol a legtöbb időt töltjük, kiemelten törődnünk kell a higiéniával. Otthonunkban és a munkahelyünkön egyaránt fontos olyan tiszta és friss környezetet teremtenünk, amelyben védve érezhetjük magunkat a fertőző baktériumoktól, a gombáktól és a vírusoktól. Ennek a higiénikus közegnek a kialakításában és a járványos fertőzések megfékezésében nyújt szakszerű segítséget a BradoLife kézfertőtlenítő gél otthonunkban, vagy akár a munkahelyen is.

Brado Life fertőtlenítő kendő

BradoLife fertőtlenítő kendő

Kezünk tisztasága a higiénia és az ápoltság alapja, amely a betegségek egy részét is távol tartja. Keze akkor is legyen tiszta, ha nincs a közelben kézmosási lehetőség! Ezt biztosítja az Ön számára a BradoLife fertőtlenítő kendő.

Brado Life fertőtlenítő folyékony szappan

BradoLife fertőtlenítő folyékony szappan 350 ml

Szerettei egészségének alapja a megfelelő otthoni higiénia. Ehhez olyan terméket kell választania, amely az egész család számára ideális és hatékony védelmet nyújt. Akár a saját tökéletes kéztisztaságáról, akár a teljes családjáról szeretne gondoskodni, válassza a professzionális színvonalú tisztaságot nyújtó, pumpás kiszerelésű BradoLife fertőtlenítő folyékony szappant!

Brado Life pumpás fertőtlenítő spray kézre és bőrre

BradoLife pumpás fertőtlenítő spray kézre és bőrre 250 ml, 100 ml

Otthonunkban rendszerint nem szükséges professzionálisan steril környezetet kialakítani. Egyes esetekben azonban nem árt fokozottan figyelni a higiéniára. A BradoLife pumpás fertőtlenítő spray-k kiválóan alkalmasak keze és bőre higiéniás fertőtlenítésére otthoni körülmények között is, ha az átlagos tisztaságnál többre vágyik.

Brado Life sebtapaszok

BradoLife sebtapaszok

A hipoallergén BradoLife sebtapaszok puha, rugalmas anyaguknak köszönhetően kiváló komfortérzetet biztosítanak. Az ötféle változat közül mindenki megtalálhatja a bőr sérüléseire a megfelelő védelmet.