A márka története

A fertőtlenítő hatású BradoLife termékcsalád hatékony védelmet nyújt az Ön és egész családja számára a kórokozókkal, baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal szemben!

A professzionális fertőtlenítőgyártás terén szakmai tapasztalatunkat már a kilencvenes évek óta kamatoztatjuk az egészségügyben. A Brado fertőtlenítőszerek azóta vannak jelen a kórházakban, és a felhasználóktól pozitív visszajelzéseket kapunk. Miután fertőtlenítőszereink az egészségügyben már bizonyítottak, 2010-ben ezekre a tapasztalatokra építve kifejlesztettük a lakossági felhasználásra szánt BradoLife kéz- és bőrfertőtlenítő termékcsaládot.

Mára széles kínálattal vagyunk jelen a kéz- és bőrfertőtlenítők piacán: kézfertőtlenítő gélek 500 és 50 ml-es kiszerelésben – utóbbi négyféle illattal –, 250 ml-es fertőtlenítő spray, fél literes fertőtlenítő folyékony szappan, egyliteres családi tusfürdő antibakteriális hatással, illetve hypoallergén, különböző típusú sebtapaszok.

A Brado márka kórházi tapasztalatára építő professzionális hatás a lakossági felhasználók számára előállított termékeinkben éppúgy jelen van, mint az egészségügyi fertőtlenítőinkben. Éppen ez az egyik ok, amiért a vásárlók kedvelik termékeinket, hiszen biztosak lehetnek benne, hogy elérik velük a várt hatást.

És hogy mi ez a hatás?

Védelem minden helyzetben

A megfelelő kéztisztítás nagyon fontos az egészségünk védelmében. Számtalan vírusos, fertőző betegséget kerülhetünk el azzal, ha tiszta a kezünk. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor nincs lehetőségünk kezet mosni, vagy a szokásosnál „erősebb” kéztisztításra van szükségünk. Ilyenkor vannak segítségünkre a praktikus kézfertőtlenítő szerek. Amellett, hogy víz és szappan hiányában is tiszta kezet biztosítanak, kimutatták, hogy akik rendszeresen kézfertőtlenítő szert használnak, lényegesen ritkábban szenvedtek hasmenéstől, láztól, köhögéstől vagy megfázástól.

Az ilyen kézfertőtlenítők nagy része antibakteriális hatással rendelkezik, a BradoLife termékei azonban fertőtlenítenek is. Hogy miért nyújt nagyobb védelmet az utóbbi, és mi a különbség a két hatás között?

Olvassa el itt!

Ismerkedjen meg termékeinkkel, olvasson hasznos információkat, tanácsokat a kéztisztítással kapcsolatban, és legyen Ön is elégedett és egészséges BradoLife használó!