Mindent a kézfertőtlenítésről!

Összegyűjtöttük neked a legfontosabb információkat a kézfertőtlenítésről, illetve a vírusok, baktériumok ellenei védekezésről. Tájékozódj tőlünk, hiteles forrásból!

beszélgetés az orvossal

Erre vigyázz az orvosnál!

Azokon a helyeken, ahol nagy arányban fordulnak meg beteg emberek, sokszorosan ki vagyunk téve a fertőzéseknek. Ha körzeti orvosnál, gyermekorvosnál járunk, esetleg kórházba megyünk beteglátogatóba,

Tovább olvasom »

Kézfertőtlenítés: fél egészség!

A rendszeres kézmosás elterjedésével az emberiség történelmi fordulóponthoz érkezett. Ennek az egyszerű higiéniai szokásnak a következtében számos fertőzésnek elejét lehetett venni. Nem kis büszkeségünkre szolgálhat tehát, hogy mi, magyarok úttörők voltunk a kézfertőtlenítés területén.

Tovább olvasom »
kéztörlés

Hordozható higiénia: a fertőtlenítő kendő

Személyes higiéniánk sohasem válhat a körülmények áldozatává, mert kellemetlen és hosszú lefolyású fertőző megbetegedések kockázata ehhez túlságosan nagy. De akkor mi a megoldás, ha útközben, házon kívül a kezed olyan felülettel kerül érintkezésbe, ami után szinte ösztönösen, legszívesebben azonnal kezet mosnál? A Brado Life fertőtlenítő kendő lehetővé teszi számodra, hogy a ne csupán a higiénia szubjektív érzését élvezd, hanem a kifogástalan tisztaság biztos tudatában maradj, bármilyen helyen járnál.

Tovább olvasom »